ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΣΚΥΛΟΣ…!!! Πριν έναν αιώνα, οι πολίτες της δυτικής Θράκης ήταν Τούρκοι! Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ερντογάν θυμήθηκε ξανά τα… «σύνορα της καρδίας του»

Δεν ξεχνά τα σύνορα της… καρδιάς του ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν στα οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνεται και η δυτική Θράκη.

«Έναν αιώνα πριν, οι άνθρωποι στη Συρία, στο Ιράκ, στη Λιβύη, στην Αλγερία, στο Αφγανιστάν, στη Γεωργία, στην Αίγυπτο, στην Κριμαία και στη δυτική Θράκη ήταν πολίτες της Τουρκίας» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ομιλία του ο πρόεδρος της Τουρκίας.
Στη συνέχεια, εξέφρασε εκ νέου τη θλίψη του για τα σημερινά «περιορισμένα» σύνορα της Τουρκίας, επαναλαμβάνοντας ότι «δεν θα γυρίσουμε την πλάτη στους παλαιότερα Τούρκους (σ.σ Οθωμανούς) πολίτες.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας έβαλε και κατά της Γερμανίας και της Γαλλίας λέγοντας πώς δεν πρέπει να δικαιούνται να ομιλούν για «πολιτισμό» όταν «οι μεν εφάρμοσαν ναζιστικές πρακτικές στους Ρομά, ενώ οι δε τους απέλασαν». «Μη δίνετε σημασία όταν καυχιούνται για το πόσο «πολιτισμένοι» είναι» δήλωσε σκωπτικά ο Ταγίπ Ερντογάν.

Στη συνέχεια στρέφοντας τα βέλη του κατά του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης (PYD), δήλωσε ότι «οι δυτικοί σύμμαχοι νομίζουν ότι μπορούν να τους σώσουν με το να υψώνουν τις σημαίες τους δίπλα στα τεθωρακισμένα του PYD. «Θα καταστρέψουμε καθέναν από αυτούς (τους αντάρτες) με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μην μπείτε στο δρόμο μας» προειδοποίησε τη Δύση.ΠΗΓΗ s

Powered by WPeMatico