Στο Πασχαλινό Φεστιβάλ της Σόφιας η Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία»

Για τη Βουλγαρία αναχωρεί σήμερα Πέμπτη, το μικτό τμήμα της Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία» για να συμμετάσχει στο Πασχαλινό Φεστιβάλ της Σόφιας σε συνεργασία με τη Χορωδία «Vassil Arnaudov» από τη Σόφια της Βουλγαρίας και την Πανεπιστημιακή χορωδία της Πριμόρσκα από την Koper της Σλοβενίας.

Η συνεργασία εκπονείται στα πλαίσια του προγράμματος στρατηγικής συνεργασίας στην εκπαίδευση ενηλίκων Erasmus+ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με αρμόδιο φορέα για την Ελλάδα το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία» θα συμμετέχει σε χορωδιακά εργαστήρια για την θρησκευτική μουσική της Ανατολής και της Δύσης, ενώ θα συμμετέχει και σε δύο συναυλίες που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια του πασχαλινού φεστιβάλ της Σόφιας.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις πόλεις Kazanlak και στη μεγάλη αίθουσα του Πανεπιστημίου στη Σόφια, ενώ τελεί υπό την αιγίδα όλων των σημαντικών φορέων της Βουλγαρίας, όπως την Ένωση Συνθετών της Βουλγαρίας, της Εθνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, του Πανεπιστημίου της Σόφια, κλπ.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας