Έλληνας παρουσιαστής φωτογράφισε την κοιλίτσα της εγκυμονούσας συζύγου του!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγος του Ηλέκτρα Αστέρη, είναι μαζί 7 χρόνια και σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνουν γονείς. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο σε λιγότερο από 2 μήνες πρόκειται να υποδεχτεί το νέο μέλος στην οικογένεια τους και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο παρουσιαστής που σε λίγο καιρό θα είναι νέος μπαμπάς φαίνεται να είναι ενθουσιασμένος ενώ φωτογράφισε την κοιλίτσα της συζύγου του η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η Ηλέκτρα Αστέρη ανάρτησε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε τη χαρά της με τους followers της γράφοντας:

«30η εβδομάδα που η δεσποινίς βολτάρει στην κοιλιά μου. Δεν έμεινε πολύ πια. Αντίστροφα μετράμε. Ανυπομονώ. Τρελά»

 

View this post on Instagram

 

Love exists #AmyLee ? Location ? #Thessaloniki Photo ? Dad @ftbletsas _________________________________________________ 30η εβδομάδα που η δεσποινίς βολτάρει στην κοιλιά μου. Δεν έμεινε πολύ πια. Αντίστροφα μετράμε. Ανυπομονώ. Τρελά. _________________________________________________ #DayDreamer #HappyTraveller #TravelGirl #TravelCouple  #Dreamer #TravelTheWorld #WithYou #YouandMe #Explorer #Travelblogger #Everydaytravel  #Travel #MomToBe #BabyGirl #PregnancyStyle #CoupleTravel #Bump #BabyBump #TravelLife #Pregnant #IgThessaloniki #Pregnancy #30Weeks

A post shared by E L E C T R A A S T E R I (@electra_asteri) on Feb 25, 2019 at 5:56am PST

ellada.press/

Συντάκτης:

Συντακτική Ομάδα