Έτοιμο το νέο e-shop της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

 
Τη δυνατότητα να προμηθευτούν ηλεκτρονικά όλα τα επίσημα προϊόντα του μπασκετικού ΠΑΟΚ, έχουν πλέον οι ανά την Ελλάδα και τον κόσμο φίλοι του Δικεφάλου.
 
Σχετικά, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε πριν από λίγο: 

«Το νέο e-shop του PAOK BC Store άνοιξε για εσάς και περιμένει τις παραγγελίες σας για τα επίσημα προϊόντα της ομάδας μας με τη σφραγίδα της “Errea” και όχι μόνο!

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από κάθε γωνία της Ελλάδας αλλά και του πλανήτη, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δικές τους τις επίσημες φανέλες της ομάδας μας με το όνομα του αγαπημένου τους παίκτη ή και το δικό τους, το υπόλοιπο αθλητικό υλικό που χρησιμοποιούν οι παίκτες, αλλά και διάφορα άλλα προϊόντα του Δικέφαλου!

Περιηγηθείτε στο www.paokbcstore.gr  από το εύχρηστο μενού στα ελληνικά ή στα αγγλικά και κάντε τις επιλογές σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά!

Το νέο e-shop δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του ΠΑΟΚ να ολοκληρώσουν τις παραγγελίες του με διάφορους τρόπους πληρωμής, ενώ τα προϊόντα της επιλογής σας θα βρίσκονται στον χώρο σας λίγα 24ώρα μετά την παραγγελία σας!

Ακολουθείστε το PAOK BC store σε Facebook και Ιnstagram για να μην χάνετε τις μεγάλες προσφορές!».

basketplus.gr
Author:

Powered by WPeMatico