Αγγέλου: «Την πίεση την παίρνω όλη εγώ»

 
Στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Αγγέλου εξήγησε τους λόγους της ήττας και τόνισε πως αναλαμβάνει όλη την πίεση από όσα σκληρά ακούγονται γύρω από την ομάδα.

Ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά: «Έχει πολλές αναγνώσεις το παιχνίδι. Χάσαμε ακόμα μία φορά από τις κατοχές. Το μπάσκετ έχει δύο κατηγορίες, τις κατοχές και τις αποφάσεις. Οι αποφάσεις είναι και θέμα ποιότητας. Οι κατοχές είναι πολύ σημαντικές. Τα 13 ριμπάουντ και τα 17 λάθη, αβίαστα πολλά από αυτά, ήταν πολύ σημαντικά και μας κόστισαν. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλή αντίδραση στα χέρια και το είχαμε επισημάνει πριν το παιχνίδι.

Οι αποφάσεις είναι ένα άλλο κομμάτι πολύ σημαντικό, το πώς να διαβάζεις τον αντίπαλο. Δώσαμε τέσσερις εύκολες βολές στο τέλος στην ΑΕΚ ενώ είχαμε πει να παίξουμε άρνηση στην μπάλα.

Το πρόβλημα είναι στο ροτέισον. Όταν βγάζεις τους βασικούς σου παίκτες πόσο θα αντέξεις. Η ΑΕΚ μας έσπασε στα σκριν. Τα χέρια της στην άμυνα και πάνω στη μπάλα ήταν πολύ καλή. Η σχέση ασίστ και λαθών μετράει πάρα πολύ.

Την πίεση την παίρνω όλη εγώ. Το «Αγγέλου σήκω φύγε» εγώ το ακούω. Είναι λογική η αγανάκτηση του κόσμου, αλλά ο Αγγέλου ξέρει τι πρέπει να κάνει, η διοίκηση επίσης. Ευχαριστώ για την αρνητική κριτική που μου ασκείται, σέβομαι και ακούω τους πάντες. Όμως οι παίκτες πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι και να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή αποφασιστικότητα. Την πίεση την παίρνω όλη εγώ».

basketplus.gr
Author:

Powered by WPeMatico