«Αλμα Ζωής» για γυναίκες 20-39 ετών

ΥΓΕΙΑ

«Αλμα Ζωής» για γυναίκες 20-39 ετών
❱❱ Πρόγραμμα ενημέρωσης και κλινικής εξέτασης μαστού για νέες γυναίκες 20-39 ετών υλοποιεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής»…

… σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ). Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες 20-39 ετών και περιλαμβάνει δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού από χειρουργούς της ΕΧΕΜ και, εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους ειδικούς, παραπομπή για δωρεάν εξετάσεις (μαστογραφία, υπέρηχος μαστού ή πιο εξειδικευμένες εξετάσεις) σε διαγνωστικά κέντρα.

Ενημέρωση

Στόχος του προγράμματος είναι να ενημερωθούν οι γυναίκες για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης, να έρθουν σε επαφή με γιατρούς μαστού, που θα τις ενημερώσουν για την υγεία του μαστού τους, να εξοικειωθούν οι νεότερες γυναίκες με τη διαδικασία της κλινικής εξέτασης μαστού και να κάνουν δωρεάν εξετάσεις ανάλογα με τις συστάσεις των ειδικών.

Θα πραγματοποιείται για δύο εβδομάδες, από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αθηναίων – Καλφοπούλειο Υγειονομικό Κέντρο (Σόλωνος 78, Αθήνα). Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν για ραντεβού τις ώρες 10.00-13.00 στη γραμματεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής» (τηλ.: 210-8815444).

Powered by WPeMatico