Αναζήτησε το όνομά της στο Google – Αυτό που ανακάλυψε της άλλαξε τη ζωή για πάντα

Η ζωή της Νοέλ  Μαρτίν από την Αυστραλία άλλαξε για πάντα όταν πριν από πέντε χρόνια…
αναζήτησε το όνομά της στη μηχανή αναζήτησης Google.

Αυτό που είδε στην αναζήτηση είναι κάτι που θα θυμάται για όλη της ζωή. Φωτογραφίες της από το Facebook είχαν διαρρεύσει σε σάιτ με πoρνo ενώ σε κάποιες σελίδες είχε γίνει επεξεργασία και το πρόσωπό της εμφανιζόταν σε άκρως ακατάλληλες εικόνες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, άγνωστοι είχαν διαρρεύσει το όνομά της και την διεύθυνσή της.

Ήταν μόλις 18 ετών την εποχή εκείνη και σπούδαζε νομική και σήμερα, στην ηλικία των 23 μιλά δημόσια για την περιπέτειά της. Όπως είπε η νεαρή στο news.com.au: «Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια το συναίσθημά μου όταν είδα τις φωτογραφίες αυτές. Ήταν τόσο βίαιο, σαν κάποιος να παραβιάζει την ιδιωτικότητα και την αξιοπρέπειά σου».

Μεταξύ άλλων οι φωτογραφίες της είχαν χρησιμοποιηθεί και σε εξώφυλλα πoρνoγραφικών ταινιών, κάτι που την έκανε να απευθυνθεί στις Αρχές, ωστόσο, δεν κατάφερε να βρει άκρη και όπως ισχυρίζεται, οι αστυνομικοί της είπαν ότι δεν θα έπρεπε να είχε ανεβάσει εξ αρχής εικόνες στο διαδίκτυο.

Η Νοέλ έκανε γνωστή την ιστορία της για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και σε άλλα θύματα που έχουν πέσει θύματα στο διαδίκτυο με αντίστοιχο τρόπο λέγοντας πως τα άτομα αυτά δεν πρέπει να επιτρέψουν σε κανέναν να τους κακομεταχειριστεί, πρέπει να απευθυνθούν στους ειδικούς και να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους, όπως έκανε και η ίδια.
Πηγή

ΠΗΓΗ

Powered by WPeMatico