Ανατροπή στον θάνατο του σωφρονιστικού υπαλλήλου στα Τρίκαλα – Δεν βρέθηκε σημάδι από τσίμπημα εντόμου!

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας έχασε τη ζωή του από αλλεργικό σοκ που προκλήθηκε από τσίμπημα μέλισσας. Ωστόσο πλέον υπάρχουν νέα δεδομένα και φως στην αιτία θανάτου θα ρίξει ο ιατροδικαστής.
Ένας νέος άνθρωπος ξεψύχησε έξω από το σπίτι του στα Τρίκαλα. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι κατέληξε από αλλεργικό σοκ μετά από τσίμπημα μέλισσας.
Στο πτώμα του άτυχου άνδρα όμως δεν βρέθηκαν δήγματα από έντομο. Ούτε οίδημα στο λάρυγγα που να τεκμηριώνει το σενάριο για αλλεργικό σοκ.
Το χρονικό της τραγωδίας
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 34χρονος ήταν στο κτήμα της οικογένειας μαζί με τον πατέρα του.

Επιστρέφοντας στο σπίτι ο άτυχος 34χρονος δεν ανέφερε κάποιο σύμπτωμα στην οικογένεια και μετά από ώρα, ο πατέρας του τον βρήκε σωριασμένο στην αυλή του σπιτιού.

Από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και γι’ αυτό διατάχθηκε η προβλεπόμενη νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο πατέρας ανέφερε όμως πως τον 34χρονο γιο του τον τσίμπησαν μέλισσες, καθώς δίπλα στο κτήμα υπάρχει ένα μελίσσι.

Ο ιατροδικαστής θα δώσει τη λύση του μυστηρίου
Τσιμπήματα όμως σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρη Παρθένη δεν εντοπίστηκαν.

Μέχρι τώρα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά τι συνέβη στον άτυχο νέο, ο οποίος εργαζόταν ως σωφρονιστικός υπάλληλος στις Φυλακές Γρεβενών. Φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη.

Με πληροφορίες από trikalaolaPowered by WPeMatico