Αν κάνουμε έτσι για λίγη τσόντα τι θα γίνει όταν δούμε reality με αληθινούς αυτόχειρες;

 

Η εκπόρνευση είναι στοιχείο του πολιτισμού μας και το «Game of love» είναι προϊόν του

Δυσανάλογη των ποσοστών του, δηλαδή της απήχησης που είχε στο τηλεοπτικό κοινό το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 «Game of love», ήταν οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε! Αναμενόμενο!

Ούτε ένας σχολιαστής, δημοσιογράφος ή παρατηρητής δεν βρήκε μια θετική λέξη για το αμφιλεγόμενο reality που βασίζεται στην εκπόρνευση των παικτών του, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Βεβαίως περίσσεψε η υποκρισία των γνωστών δημοσιολογούντων όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας να χαθεί η μπάλα!

Το «Game of love» είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν, όπως δεκάδες άλλα που εμφανίστηκαν στο παρελθόν και όταν τα πρωτοείδαμε είχαμε την ίδια αντίδραση! Από το «Big Brother» έως τη «Στιγμή της Αλήθειας» και από το «Αγρότης μόνος ψάχνει» έως το «Power of love».

Προφανώς υπάρχουν διαφορές, αλλά είναι στα σημεία! Η λογική είναι η ίδια σε όλα! Και στα επόμενα που θα έρθουν και πιθανότατα θα συμμετέχουν αληθινοί αυτόχειρες!

So what! Όποιος θέλει το βλέπει, όποιος θέλει προσπερνάει!

Αυτό είναι το μοντέλο ζωής σήμερα, με τις επιλογές που έχουμε κάνει ως πολιτισμός! Άλλωστε τίποτα από όλα αυτά δεν είναι καινούργιο στο μαγικό κόσμο του Διαδικτύου και των social media!

Η τηλεόραση όση δύναμη έχει, άλλο τόσο ξεπερασμένη είναι… Για αυτό και έχει ανάγκη τα συγκεκριμένα προϊόντα για να τραβήξει την προσοχή! Και τα κατάφερε άλλη μια φορά!

The post Αν κάνουμε έτσι για λίγη τσόντα τι θα γίνει όταν δούμε reality με αληθινούς αυτόχειρες; appeared first on Enimerosi24.

Powered by WPeMatico