ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Απίστευτο τουρκικό έγγραφο προς την Δύση…!!! «Αν μας δώσει η Ελλάδα τους 8, τότε οι Έλληνες Στρατιωτικοί θα έχουν μια δίκαιη δίκη»… Αλλιώς…

…Αλλίως όπως φαντάζεστε και το λένε ξεκάθαρα, θα έχουν μιά δίκη ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ, τούρκικη με εξαντλητικές ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ποινές. Οι τούρκοι πλέον το ομολογούν!Το απίστυετο επίσημο τουρκικό έγγραφο με ημερομηνία 31 Μαϊου, φέρνει στην δημοσιότητα σήμερα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»
Μια βόμβα κρύβεται στην επιστολή – απάντηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη συνδέονται άμεσα με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς. Το παιχνίδι εκβιασμού του Ερντογάν αποκαλύπτεται με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη έγγραφη επιβεβαίωση του εκβιασμού που επιχειρεί η Άγκυρα. Το θέμα των δύο Ελλήνων που κρατούνται στην Αδριανούπολη συνδέεται άμεσα με εκείνο των 8 Τούρκων. Στην επιστολή στηλιτεύεται και το γεγονός ότι η Ε.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση υπέρ των Ελλήνων αλλά και το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν εκδίδει στην Τουρκία τους αξιωματικούς.

Παράλληλα οι Τούρκοι φτάνουν σε σημείο να λένε ότι περιμένουν “την έκδοση των 8 δολοφόνων άμεσα” και διαβεβαιώνουν ότι “οι δύο κρατούμενοι Έλληνες στρατιώτες θα έχουν δίκαιη δίκη στην Τουρκία”.Powered by WPeMatico