ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ…!!! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το ζευγάρι που βίαζε τα παιδιά του στη Λέρο – Υπάλληλος του Ψυχιατρείου ο πατέρας ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για το ζευγάρι που βίαζε τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του στη Λέρο.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Epsilon οι γονείς φέρονται να βίαζαν τα ανήλικα παιδιά εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια.
Τα θύματα είναι ένα 13χρονο κορίτσι, ένα αγοράκι 8 ετών και ένα 17χρονο αγόρι με νοητική υστέρηση που δεν έχει διευκρινιστεί αν έπεσε θύμα βιασμού. Το τέταρτο ενήλικο παιδί έχει εγκαταλείψει το σπίτι «δραπετεύοντας» από την κόλαση που ζούσαν τα αδέλφια του.
Τι λέει ο Δήμαρχος Λέρου

Ο Δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας μιλώντας στην εκπομπή Live News αποκάλυψε κι άλλες πτυχές της ανατριχιαστικής υπόθεσης.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη την αστυνομία που κατάφερε να «δέσει» την υπόθεση. Ο πατέρας είναι υπάλληλος στο Ψυχιατρείο της Λέρου. Όπως είπε «υπήρχαν κάποιες ενδείξεις» ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το ένα παιδί μάλιστα, το κοριτσάκι, το παρακολουθούσε ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητος. Το παιδί σύμφωνα με τον Δήμαρχο είχε μεταβεί πριν από έναν χρόνο στο Παίδων για παρακολούθηση μαζί με τους γονείς.

«Τον γνώριζα αλλά κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» είπε ο Δήμαρχος, ο οποίος υποστήριξε ότι το κοριτσάκι παρουσίαζε ένα άγχος το οποίο προφασιζόταν ότι προκαλείται από το σχολείο και τα μαθήματα χωρίς να πει τίποτα άλλο που θα δημιουργούσε υπόνοιες για όσα φρικιαστικά συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας. Η οικογένεια επέστρεψε στη Λέρο μετά το διάστημα που το παιδί παρέμεινε στο νοσοκομείο και έτσι υπέθεσαν ότι η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο.

«Καίει» την μητέρα το κορίτσι

Σύμφωνα με την εκπομπή ο πατέρας έχει ομολογήσει τις πράξεις τoυ, ωστόσο η μητέρα αρνείται ότι συμμετείχε στους βιασμούς. Όμως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η μικρή έχει κατηγορηματικά πει ότι και η μητέρα έπαιρνε μέρος στις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος των παιδιών.Powered by WPeMatico