Απόδραση αλλοδαπών κρατουμένων στο λιμάνι του Πειραιά – Πυροβολισμοί μέσα σε γκαράζ πλοίου

Τέσσερις Αλβανοί κρατούμενοι που βρίσκονταν υπό μεταγωγή στις φυλακές των Χανίων κατάφεραν να αποδράσουν – Οι δύο συνελήφθησαν από λιμενικό και αστυνομία …

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη από Λιμενικό και Αστυνομία στον Πειραιά, προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν οι κρατούμενοι οι οποίοι κατάφεραν να αποδράσουν την ώρα που βρίσκονταν υπό μεταγωγή στις φυλακές της Αλικαρνασσού Χανίων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λεωφορείο του τμήματος Μεταγωγών με 11 αλλοδαπούς κρατούμενους μπήκε στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τα Χανιά.

Άγνωστο υπό ποιές ακριβώς συνθήκες στο γκαράζ του πλοίου τέσσερις από τους κρατούμενους άρχισαν να τρέχουν προς το λιμάνι. Οι αστυνομικοί συνοδοί τους κινητοποιήθηκαν, έτρεξαν πίσω τους και παράλληλα ζήτησαν άμεσα βοήθεια από τους λιμενικούς που βρίσκονταν στο χώρο του λιμανιού. Πολύ γρήγορα συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις, ενώ ο δεύτερος εγκλωβίσθηκε λίγο μακρύτερα, στο χώρο του λιμανιού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι άλλοι δύο δραπέτες που είναι Αλβανοί ποινικοί κατάφεραν να διαφύγουν προς την οδό Θερμοπυλών, έξω από το λιμάνι. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι τους παρέλαβε βανάκι που οδηγούσε συνεργός τους. Οι δραπέτες, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, είχαν βοήθεια και μέσα στο γκαράζ του πλοίου, καταφέρνοντας να λυθούν από τα δεσμά τους.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο και για πυροβολισμούς που έπεσαν μέσα στο γκαράζ του πλοίου.
Πηγή: Protothema.gr

Powered by WPeMatico