Από επιθετική μορφή καρκίνου πάσχει ο Βρετανός μουσικός Έλβις Κοστέλο

Πάσχει από μια «ιδαίτερα επιθετική μορφή της ασθένειας» του καρκίνου ο 63χρονος μουσικός ‘Ελβις Κοστέλο. Ο Βρετανός μουσικός μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα της υγείας του και το λόγο ακύρωσης των έξι συναυλιών της ευρωπαϊκής του περιοδείας.
«Πριν από έξι εβδομάδες ο γιατρός μου μου τηλεφώνησε και μου είπε, πρέπει να αρχίσεις να παίζεις Λόττο. Όπως μου εξήγησε, σπάνια οι χειρουργοί έρχονται αντιμέτωποι με έναν τόσο κακοήθη αλλά και τόσο μικρό καρκινικό όγκο, που μπορεί να ηττηθεί με ένα και μόνο χειρουργείο.
Ήμουν ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος με το γεγονός ότι θα μπορούσα να συνεχίσω την ευρωπαϊκή μου περιοδεία μετά την περίοδο ανάρρωσης», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής για να προσθέσει ότι τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. «Μόλις ξεκίνησα τα ταξίδια συνειδητοποίησα ότι πρέπει να εστιάσω αποκλειστικά στην υγεία μου», αναφέρει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι προτιμά να απογοητεύσει τους φίλους του ακυρώνοντας τις εμφανίσεις του, παρά να ρισκάρει τη ζωή του ολοκληρώνοντας την περιοδεία.
Ο μουσικός υποσχέθηκε να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατόν, ενώ δεσμεύτηκε να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια μέχρι το τέλος του έτους.Powered by WPeMatico