Αρναούτογλου: Από το NOMADS, στην επιτυχία του THE WALL-Τι λέει για τα νούμερα;

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γρηγόρης Αρναούτογλου, μετά την επιτυχία του στο Nomads, επανήλθε στους δέκτες μας μέσω του THE WALL,ένα τηλεπαιχνίδι που κέρδισε από την πρεμιέρα το κοινό.
Ο ίδιος μιλά στο 7 Μέρες tv για όλα…

Κατ’αρχάς, να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι ο ΑΝΤ1 φέτος δείχνει να έχει μια κάμψη σε ό,τι αφορά την προτίμηση του κοινού. Οι τηλεθεατές επιλέγουν συγκεκριμένες ζώνες, με αποτέλεσμα τα νούμερα του καναλιού σε κάποιες άλλες να σημειώνουν χαμηλά ποσοστά. Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, αισθάνθηκες ότι αυτή μπορεί να μην είναι και η καλύτερη στιγμή να παρουσιάσεις το «The wall»; 

Σίγουρα περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό σου. Αλλά όταν είσαι επαγγελματίας, όταν έχεις συμβόλαιο με ένα κανάλι και δεν είναι η σχέση σου απλά τυπική αλλά ούτε και διεκπεραιωτική, τότε όλοι οι φόβοι σου περνούν σε δεύτερη μοίρα και κοιτάς να δώσεις με τον δικό σου τρόπο ό,τι καλύτερο μπορείς για τον σταθμό για τον οποίο εργάζεσαι. 

Αισθάνεσαι δικαιωμένος μετά τις υψηλές τηλεθεάσεις που σημείωσε το πρόγραμμα τόσο απέναντι στην επιλογή του κόσμου στο πρόσωπο σου όσο και στο κανάλι που σε επέλεξε να το παρουσιάσεις;

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που σε ένα τέτοιο δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο και σε μια απίστευτα δύσκολη τηλεοπτική στιγμή, που κάποια άλλα προγράμματα φτάνουν προς στο τέλος τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει ενδιαφέρον από τους τηλεθεατές να τα δουν, εμείς ξεκινήσαμε και πήγαμε καλά. Όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει στα δύσκολα. Στο παιχνίδι υπάρχει μια πιο προσωπική ματιά σε σχέση με τους παίκτες. Υπάρχει ένα στοιχείο ριάλιτι, καθώς μαθαίνουμε τις προσωπικές ιστορίες των παικτών και τον λόγο που παίζουν. 

Εάν έλειπε αυτό το στοιχείο, πιστεύεις ότι θα ήταν το ίδιο ενδιαφέρον; 

Νομίζω ότι αυτό το στοιχείο είναι αμελητέο μπροστά στο υπόλοιπο παιχνίδι. Διότι κάποιοι μπορεί να λένε ότι χρειάζονται το έπαθλο για κάποιον σοβαρό σκοπό, κάποιοι άλλοι όμως λένε ότι θέλουν να κερδίσουν τα χρήματα για να πάνε ένα ταξίδι ή για διασκέδαση. Δεν νομίζω ότι αυτοί που θέλουν τα χρήματα για να ταξιδέψουν δημιουργούν στον τηλεθεατή κάποιο ιδιαίτερο άγχος ή κάποια επιπλέον διάθεση για να δει το παιχνίδι. Αν η διαδικασία δεν είναι καλή, κανένας τέτοιος λόγος δεν μπορεί να σε κρατήσει να το δεις. 

Powered by WPeMatico