ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ TRANSCONTINENTAL INTERNATIONAL Η ΑΤΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΡΤΕΡΕΙ!

Ελάχιστες ώρες από το φονικό που σημειώθηκε ξημερώματα Τετάρτης στα Δειλινά με θύμα μια 53χρονη γυναίκα και ο 60χρονος φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος, συνελήφθη.

Η σύλλληψη του έγινε γύρω στις 11 το πρωί, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν είπε κάτι ενώπιον των αστυνομικών αρχών.

Πώς έγινε το άγριο φονικό

Το τελευταίο της ξημέρωμα έμελλε να ζήσει μία άτυχη γυναίκα στα Δειλινά.

Πρόκειται για μια γυναίκα 53 χρονών η οποία συνδεόταν συγγενικά με τον 60χρονο δράστη.

Το πρωί της Τετάρτης, και ενώ η ίδια πήγε στο καφέ που εργαζόταν στα Δειλινά, στο σημείο την περίμενε ο 60χρονος δράστης, με τον οποίο μάλιστα συνδεόταν συγγενικά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, θύμα και φερόμενος δράστης, διαπληκτίστηκαν έντονα. Οι φωνές τους ξεσήκωσαν τη γειτονιά και η αφορμή για τον καβγά τους, φαίνεται να είχε ως αφετηρία προσωπικές διαφορές.

Μετά από λίγα λεπτά ο 60χρονος όπως όλα δείχνουν μαχαίρωσε το θύμα και εξαφανίστηκε από το σημείο, με μηχανάκι που ο ίδιος οδηγούσε.

Οι περίοικοι που αντηλήφθηκαν το περιστατικό, κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο και έσπευσε άμεσα στο σημείο.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες η γυναίκα δεν άντεξε στις πολλαπλές μαχαιριές που δέχτηκε και κατέληξε.

 

makeleio.gr