Α, πάρα πολύ ωραία… Θα έχει την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον Πάνο Καμμένο που θα είναι μαζί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

omadaalithias Ενώ ο Πάνος Καμμένος διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει πρόσκληση προς την πΓΔΜ για ένταξη στο ΝΑΤΟ στην προσεχή Σύνοδο Κορυφής, ο Ζόραν Ζάεφ πανηγυρίζει, αναφέροντας τα ακριβώς αντίθετα.
Συγκεκριμένα, ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός κάνει λόγο για τεράστια επιτυχία της χώρας του, η οποία λαμβάνει πρόσκληση να γίνει το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ.
Η “Μακεδονία” θα κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τις μεγάλες δυνάμεις – Πετυχαίνουμε αυτό που κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει δήλωσε σήμερα ο Ζόραν Ζάεφ.

Να είστε υπερήφανοι – είστε η πρώτη γενιά νέων στρατιωτών που υπηρετούν τη χώρα τους ως κράτος μέλος του ΝΑΤΟ.
Σε μόλις ένα χρόνο η χώρα μας έχει επιτύχει αυτό που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει – μια πρόσκληση να γίνει το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ.
Η ένταξη στο ΝΑΤΟ σημαίνει σταθερότητα και μακροπρόθεσμη ειρήνη στην περιοχή. Η πΓΔΜ θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τις μεγάλες δυνάμεις. Επομένως, ας πούμε ΝΑΙ στη Συμμαχία. Ας εκμεταλλευτούμε αυτήν την διαπραγματευτική ευκαιρία για κοινωνική ευημερία και οικονομική ανάπτυξη για όλους τους πολίτες.
Οι εντελώς αντίθετες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου και του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ για το ίδιο θέμα.

Στόλτενμπεργκ: Στη σύνοδο θα κληθούν τα Σκόπια να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις.
Καμμένος: Θα παραστώ γιατί δεν θα υπάρχει εξέλιξη με το Σκοπιανό στο ΝΑΤΟ.
Powered by WPeMatico