Βάσω Λασκαράκη : »Πίστευα εξ αρχής πως το ΣΟΪ θα πάει καλά»

Πέμπτη σεζόν για το «Σόι».

Αλήθεια, όταν ξεκινούσες την πρώτη σεζόν της σειράς περίμενες ότι μισή δεκαετία αργότερα θα βρισκόσουν στον ίδιο πρωταγωνιστικό, ρόλο; 

Έτσι όπως το είπες, μου φάνηκε πάρα πολύ (γέλια). Όχι, να σου πω την αλήθεια, δεν το περίμενα Πίστευα εξ αρχής πως αυτή η σειρά θα πάει καλά γιατί είχε πολύ καλό σενάριο με πολύ καλούς συντελεστές, αλλά ότι θα φτάναμε φέτος να ξεκινάμε γυρίσματα για την πέμπτη σεζόν, όχι δεν το περίμενα.  

Πού πιστεύεις ότι οφείλεται η απήχηση της σειράς στον κόσμο;  

Είναι μια οικογενειακή κωμωδία που απευθύνεται σε όλους. Δεν έχει επίσης βωμολοχίες. Είναι μια έξυπνη και τίμια δουλειά. Έχει βέβαια και πολύ καλό team όπως σου προανέφερα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.  

Όντως πρόκειται για μια οικογενειακή κωμωδία με χαρακτηριστικά κλασικής ελληνικής οικογένειας. Πιστεύεις πως συνεχίζουν οι τηλεθεατές να ταυτίζονται με καταστάσεις που βλέπουν;  

Κάποιοι ταυτίζονται. Αλλά νομίζω περισσότεροι ταυτίζονται με τους ρόλους. Όχι βλέποντας απαραίτητα τους ίδιους τους, τους εαυτούς, αλλά φίλους τους, συγγενείς τους, τα αδέλφια τους, τους γονείς τους. Οι κόντρες των δύο οικογενειών σαφώς είναι λίγο τραβηγμένες. Πολύ συχνά έχω ακούσει «είναι έτσι η μαμά μου» ή «και ο αδελφός μου τα ίδια κάνει».  

Πες μου ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που σου έρχεται αμέσως στο μυαλό…  

Ήμουν διακοπές και ξαφνικά με πιάνει μια κοπέλα και μου λέει «άσε! Και μένα η πεθερά μου τα ίδια μου κάνει». Έμεινα άφωνη για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβω τι ακριβώς εννοούσε. Ήταν πραγματικά πολύ αστείο περιστατικό. Η κοπέλα μου το έλεγε με πόνο ψυχής (γέλια). 

Αυτά δήλωσε στο Tv Έθνος η πρωταγωνίστρια της κωμωδίας ,ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ, Βάσω Λασκαράκη.

Powered by WPeMatico