Βομβαρδισμένο τοπίο το Παρίσι – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε το απόγευμα του Σαββάτου το Παρίσι μετά τις συμπλοκές που σημειώθηκαν ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς στις συγκεντρώσεις του λαϊκού κινήματος ”κίτρινα γιλέκα”, το οποίο ξεκίνησε ως διαμαρτυρία για τις αυξήσεις στα καύσιμα και πλέον έχει πάρει διαστάσεις, ζητώντας την παραίτηση Μακρόν παρά την οπισθοχώρηση του Γάλλου Προέδρου ως προς το μέτρο για τα καύσιμα.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr , μεγάλες καταστροφές έχουν υποστεί καταστήματα και υπηρεσίες που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

press-gr.com
Author:

Press- gr

Powered by WPeMatico