Βόμβα στα ερτζιανά! Απέλυσαν τον Νικολογιάννη από ΣΠΟΡ ΦΜ μετά από 18 χρόνια συνεργασίας μετά την κριτική που άσκησε στον Αλαφούζο! ΗΧΗΤΙΚΟ

sdna.grΒόμβα στα ερτζιανά, καθώς καθαιρέθηκε από τον ΣΠΟΡ ΦΜ ο κορυφαίος ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης, έπειτα από 18 χρόνια, επειδή άσκησε κριτική στον Γιάννη Αλαφούζο!
Μια «βόμβα» επεφύλασσε η σημερινή μέρα όσον αφορά στ’ αθλητικά ραδιόφωνα: ο Τάσος Νικολογιάννης, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, απολύθηκε από τον ΣΠΟΡ ΦΜ μετά την ατάκα που ξεστόμισε κατά του Γιάννη Αλαφούζου και την κριτική που άσκησε στον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στη χθεσινή εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου- Αντώνη Καρπετόπουλου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Νικολογιάννης σε συζήτηση για τα δρώμενα στο Τριφύλλι και το εκατομμύριο που η πλευρά Αλαφούζου επιβεβαίωσε πως έβαλε στην ομάδα ο Ταϊλανδός, είπε «το ότι το λέει ο Αλαφούζος δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας…», με τον Αντώνη Πανούτσο να απαντά «εντάξει, δε διαφωνώ».

Σήμερα λοιπόν, ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μετά από 18 συνεχή χρόνια παρουσίας και όντας μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές με ιστορικές μεταδόσεις και αποκλειστικότητες σε μεταγραφικά θέματα, «τέλειωσε» από τον σταθμό, για τον ίδιο λόγο που είχαν δει, πριν μερικούς μήνες, την πόρτα της εξόδου και ο Νικόλας Βασιλαράς με τον Κώστα Μανωλιουδάκη.

Πλέον, είναι εμφανές πως ο σταθμός ξεμένει από «πράσινες» φωνές κι όλ’ αυτά στο ραδιόφωνο του αφεντικού του Παναθηναϊκού…


Powered by WPeMatico