ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… Ολα έτοιμα για το… πάρτι των Σκοπίων λόγω ΝΑΤΟ -Σε 15 πόλεις, με 40 καλλιτέχνεςΠυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην ΠΓΔΜ για το… πάρτι που θα στηθεί αύριο, Σάββατο 14 Ιουλίου, σε όλη τη χώρα για την πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ.
Οι εορτασμοί θα πραγματοποιηθούν σε 15 πόλεις και θα συμμετάσχουν 40 καλλιτέχνες, ενώ στις περισσότερες πόλεις θα αρχίσουν στις 9 το βράδυ.
Πάντως, ήδη έχει αρχίσει η γκρίνια στη γειτονική χώρα για το κόστος των εκδηλώσεων, με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ ότι «ετοιμάζει γιορτή για μια διπλωματική ήττα, και το κόστος θα το πληρώσουν οι πολίτες της ΠΓΔΜ».

«Σύντομα θα καθοριστούν όλες οι λεπτομέρειες της γιορτής, θα ανακοινώσουμε δημόσια και διαφανώς όλες τις πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τη διοργάνωση των εκδηλώσεων», δήλωσε στο makfax ο Μίλε Μποσνιακόφσκι, εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο οποίος ωστόσο δεν απάντησε στο πώς αποφασίστηκε σε ποιες πόλεις θα γίνει το πάρτι, ούτε στο πώς επιλέχθηκαν οι καλλιτέχνες.

Οι πόλεις στις οποίες θα γίνουν οι εορταστικές εκδηλώσεις είναι οι εξής: Σκόπια, Μπίτολα, Στρούμιτσα, Στρούγκα, Αχρίδα, Βέλες, Γευγελή, Γκόστιβαρ, Καβάνταρτσι, Κίσεβο, Κοτσάνι, Κουμάνοβο, Πρίλεπ, Τέτοβο και Στιπ.Powered by WPeMatico