Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για τη σχέση του με τη Ντορέττα

Για τη γνώμη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τη συμμετοχή του στο Τατουάζ, για το αν είναι ζευγάρι ή φίλοι αλλά και τι ρόλο παίζει στη ζωή του το σεξ, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 Ο Γιάννης Πουλόπουλος συνάντησε τον Ντάνο για λογαριασμό της Page της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» και μίλησε για όλα!

Ο ίδιος αρχικά εξηγεί ότι του πήρε πάνω από τρεις μήνες για να πει το «ναι» στην πρόταση να παίξει στο «Τατουάζ», καθώς όπως είπε « υπήρχαν αρκετά πράγματα που έπρεπε να βελτιώσω. Ενα από αυτά που δεν μου άρεσαν ήταν η άρθρωσή μου. Ηθελα να μιλάω πιο καθαρά και νομίζω ότι στα επόμενα επεισόδια το βελτίωσα. Οσο περνούν τα γυρίσματα και με την καθημερινή τριβή θεωρώ ότι αποκτώ μεγαλύτερη άνεση με τον ρόλο. Ξεχνάω ότι είμαι ο Γιώργος και υποδύομαι τον Στέφανο Λαμπίρη».

Ποια ήταν η κριτική της Ντορέττας Παπαδημητρίου; «Η Ντορέττα, εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι εξαιρετική παρουσιάστρια και χορεύει καταπληκτικά. Εννοείται ότι λόγω της προσωπικής μας σχέσης ήθελα τη γνώμη της. Είναι αντικειμενική και δεν μου χαϊδεύει τ’ αυτιά. Η Ντορέττα ήταν ένας από τους ανθρώπους που εντόπισαν το ζήτημα της άρθρωσης και με συμβούλευσε να το δουλέψω για να το βελτιώσω» ανέφερε.

Ο ίδιος για ακόμη μια φορά κράτησε σιγή ιχθύος για το αν είναι ή όχι τελικά ζευγάρι, τονίζοντας ότι «το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή είναι δικό μου θέμα και δεν αισθάνομαι την υποχρέωση να παραδεχτώ ή να μην παραδεχτώ αν έχω σχέση σε μια συνέντευξη. Η προσωπική ζωή λέγεται έτσι γιατί αφορά σ’ εμένα και όχι στον υπόλοιπο κόσμο. Με την Ντορέττα έχουμε βγει, έχουμε φάει, κάνουμε παρέα. Από κει και πέρα, επειδή κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να το βαφτίσουν αυτό κάπως αλλιώς, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τοποθετούμαι συνέχεια. Δεν έχω βγει μόνο με την Ντορέττα για φαγητό. Έχω βγει και με άλλους φίλους και φίλες μου, αλλά προφανώς αυτό δεν ενδιαφέρει ως είδηση».

Τέλος, προχώρησε σε μερικές «πιπεράτες» αποκαλύψεις σχετικά με το ρόλο που έχει στη ζωή του το σεξ αλλά και ποιο ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που απείχε. «Όταν ήμουν στο «Survivor». Εκεί αναγκαστικά δεν υπήρχε ερωτική ζωή» δήλωσε.

Όσο για τι του έλειψε περισσότερο στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Mr Survior ανέφερε: «Μου έλειψε πρώτα η επικοινωνία με τους δικούς μου, μετά το φαγητό και τελευταίο το σεξ. Αλλά αυτό ίσχυε για το «Survivor». Στην κανονική ζωή το σεξ είναι πιο σημαντικό από το φαγητό, γιατί πολύ απλά δεν σε αναγκάζει κανένας να πεινάς για πέντε μήνες!».

Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το αν το σεξ δεν ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε όταν βγήκε από το παιχνίδι επιβίωσης, εκείνος απάντησε: «Αν πραγματικά σου δημιουργήθηκε το ερώτημα πότε έκανα σεξ μετά το «Survivor», νομίζω ότι θα μείνεις με την απορία! Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα».

Powered by WPeMatico