Εορταστική «ένεση» ελπίδας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θα διατίθενται από σήμερα έως την Κυριακή χειροποίητα στολίδια, γούρια, σπιτικά γλυκά, αλλά και ρούχα

Εορταστική «ένεση» ελπίδας
❱❱ Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η χαρά» διοργανώνει για καλό σκοπό χριστουγεννιάτικο bazaar στο δημαρχείο της Γλυφάδας

Τους μικρούς και μεγάλους φίλους του προσκαλεί και φέτος το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η χαρά» στην Παλλήνη για να επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο bazaar του, που αρχίζει σήμερα και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί άλλη μια χρονιά στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Σάκη Καράγιωργα 2 και λεωφόρος Ποσειδώνος), όπου οι εθελοντές φρόντισαν τις προηγούμενες μέρες να συγκεντρώσουν χειροποίητα στολίδια, κοσμήματα, γούρια και κάθε λογής λιχουδιές και σπιτικά γλυκά.

Οι επισκέπτες που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του κέντρου θα βρουν ρούχα και αξεσουάρ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, για να κάνουν ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό τους ή στα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Το bazaar διοργανώνεται για πραγματικά καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του οικοτροφείου, που έχει μοναδικό σκοπό και όραμα την εξασφάλιση της καθημερινής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των 57 παιδιών με πολύ σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα που φιλοξενεί. Συγκεκριμένα, το συνολικό ποσό που θα προκύψει θα αξιοποιηθεί για τον εξοπλισμό της νέας πτέρυγας που θα υποδεχθεί επιπλέον 32 άτομα. 

Οι ώρες λειτουργίας του bazaar είναι σήμερα, Παρασκευή, από τις 12.00 έως τις 20.00, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις 20.00 (17.00-20.00 Music By Radio Pepper 96,6) και την Κυριακή από τις 10.00 έως τις 17.00.

Powered by WPeMatico