Επιστρέφουν αύριο οι «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Αύριο θα φυτέψουμε παρέα το σπόρο της αλήθειας…»

Η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει κανονικά από αύριο στις 12 νταν, όπως συνηθίζει να λέει, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η εκπομπή της είχε διακοπεί τις τρεις  προηγούμενες ημέρες μετά από απόφαση του ΕΣΡ. Όπως είναι γνωστό ο λόγος της προσωρινής διακοπής της εκπομπής ήταν ο τρόπος που η παρουσιάστρια και η ομάδα της παρουσίασαν τη δολοφονία της φοιτήτριας  Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ακόμα μια κύρωση που επιβλήθηκε στο σταθμό ήταν το πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ  καθώς η αρμόδια αρχή έκρινε πως «εκ προθέσεως» παραβιάστηκε η ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία ως προς την υποχρέωση του σεβασμού μνήμης τεθνεώτος, της προστασίας των ανηλίκων και την ποιότητα προγράμματος.

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της εκπομπής στο Facebook η ομάδα ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για τη στήριξη και τα μηνύματα συμπαράστασης και τόνισε πως κάποιες τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι για να δώσουμε ξανά όρκο αγάπης μεταξύ μας!

«Αύριο στις 12 νταν επιστρέφουμε στην παρέα σας. Σας ευχαριστούμε για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μας στείλατε χθες και σήμερα! Ίσως κάποιες τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι για να δώσουμε ξανά όρκο αγάπης μεταξύ μας! Νιώσαμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται… Αύριο θα φυτέψουμε παρέα το σπόρο της αλήθειας… θα σας δείξουμε πως🌹 στις 12 ακριβώς», έγραψαν χαρακτηριστικά .

Δείτε το post και τα σχόλια των ακολούθων

Αναμένουμε τα νεότερα!