Ευάγγελος Παπαευαγγέλου: Οριστική δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην αντιπρόεδρου της Jumbo

Σε οριστική δέσμευση μέχρι το τέλος της έρευνας των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην αντιπρόεδρου της Jumbo, Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, προχώρησε σήμερα (26/11) η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος.
Συγκεκριμένα, η σχετική εντολή δόθηκε από την επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Άννα Ζαΐρη και αυτό γιατί ερευνάται ενδεχόμενη τέλεση αξιοποίνων πράξεων όπως είναι απάτη και πλαστογραφία οι οποίες διεπράχθησαν μέσω των συμβάσεων-συμβολαίων που υπεγράφησαν από τις επιχειρήσεις συμφερόντων του Ευάγγελου Παπαευαγγέλου.
Οι επίμαχες συμβάσεις βρίσκονται στο στόχαστρο εισαγγελικών και φορολογικών αρχών προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί και το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. ΣΧΕΤΙΚΑ H διοίκηση της Jumbo ξεκαθαρίζει: Δεν είχαμε γνώση της επιχειρηματικής δραστηριότητας του κ. Παπαευαγγέλου Σημειώνεται ότι με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, ήδη η υπόθεση διερευνάται από τον οικονομικό εισαγγελέα o oποίος ερευνά τις πωλήσεις ακινήτων σε Κινέζους επενδυτές από εταιρείες του πρώην αντιπρόεδρου της Jumbo Ευάγγελου Παπαευαγγέλου.
Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Powered by WPeMatico