Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ…. Ένα τεράστιο πανό για την Μακεδονία ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ… και το απόγευμα συγκέντρωση

Ένα τεράστιο πανό για την Μακεδονία ΣΚΕΠΑΣΕ πριν από λίγο τον ΙΣΘΜΟ της Κορίνθου κι είναι αυτό ανάμεσα στα προεόρτια που ετοιμάζουν οι Κορίνθιοι για την σημερινή συγκέντρωση για την Μακεδονία.
Το πανό σύμφωνα με πληροφορίες μας έφτασε από τα Γιαννιτσά όπου ήταν αναρτημένο για μέρες πλαί στα γραφεία της Ντόρκας Τζάκρη. Η ενέργεια είναι πρωτοβουλία μελών της Πατριωτικής Κίνησης Κορίνθου
Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8 στην Κόρινθο.

Συγκεκριμένα, η Συντονιστική Επιτροπή Κορινθίων Πολιτών για τη Μακεδονία έχουν απευθύνει κάλεσμα για τις 6 Ιουλίου στα Περιβολάκια Κορίνθου στις 8 το βράδυ ζητώντας από τους πολίτες να υπερασπιστούν τη ελληνικότητα της Μακεδονίας:

 «Εμείς, οι απλοί πολίτες της Κορινθίας, παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας αυτή τη στιγμή, σε σχέση με το ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας, αποφασίσαμε να εκφράσουμε δυναμικά την αντίθεση μας στην υπογραφή της «συνθήκης των Πρεσπών», η οποία δεσμεύει την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας και παραδίδει τη Μακεδονία στα ξένα συμφέροντα».

Η Κορινθία και οι πολίτες της, προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους, «δεν μπορούμε να είμαστε άβουλοι παρατηρητές αυτών των εξελίξεων. Θέλουμε η φωνή μας να ακουστεί και να ασκήσουμε, με κάθε νόμιμο τρόπο, πιέσεις προς την πολιτική ηγεσία του τόπου, ώστε να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα για τη Μακεδονία όπως, το Σύνταγμα επιβάλλει».Powered by WPeMatico