Η Λάουρα Νάργες «σπάει τη σιωπή» της – Τι συνέβη με τον Μιχάλη Μουρούτσο!

 Για το χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο μίλησε για πρώτη φορά η Λάουρα Νάργες, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και στο Εθνος της Κυριακής.

«Άλλαξα σελίδα στη ζωή μου και βαδίζω πια σε ένα καινούριο μονοπάτι, μόνη μου», είπε η παρουσιάστρια σημειώνοντας πως «Είναι ένα μονοπάτι διαφορετικό, που έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά επιλέγω τη θετική σκέψη και αυτή που μου λέει να το διερευνήσω».

Όσο για το χωρισμό της από τον Μιχάλη είπε πως ήταν «ένας βελούδινος χωρισμός που επήλθε μετά από κοινή απόφαση. Επομένως, μέσα από αυτό μπορώ πραγματικά να κρατήσω μόνο τα καλύτερα. Ο Μιχάλης είναι και θα είναι ένας άνθρωπος –επειδή υπήρχε και υπάρχει πολλή αγάπη– που θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Δεν είναι λογικό;

Μοιράζεσαι με κάποιον σχεδόν τέσσερα χρόνια από τη ζωή σου, έντονες και μαγικές στιγμές. Περνάς και κακές, αλλά ακόμα κι αυτές έχουν σημασία. Επομένως δένεσαι. Υπάρχεις μαζί του σε πολλές φάσεις και καταστάσεις. Δεν είναι άδικο να είσαι τόσο αρνητικά προκατειλημμένος απέναντι σε αυτό επειδή αποφασίσατε από κοινού να λήξει; Θεωρώ ότι αξίζει στη σχέση που είχαμε το θετικό point of view» ανέφερε η Λάουρα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής!

Powered by WPeMatico