Η παρουσίαση του πρωταθλήματος Betshop.gr Basket League (PICS)

Ένα πιο δυνατό, πιο ανταγωνιστικό και πιο υγιές Πρωτάθλημα με σταθερές ομάδες από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν, ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης για την παρουσίαση της Betshop.gr Basket League που αρχίζει το Σάββατο 6 Οκτωβρίου. 

Σε εκθεσιακό κέντρο πλάι στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στα Σπάτα, το βράδυ της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου, οι προπονητές και οι αρχηγοί των 14 ομάδων της Betshop.gr Basket League συνοδευόμενοι από μέλη των διοικήσεών τους, μίλησαν για τις φιλοδοξίες τους στη σεζόν που έρχεται.

Όπως διαβάζουμε στο allstarbasket.gr: «Παρουσία των χορηγών του Πρωταθλήματος που στηρίζουν τη Basket League, του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, όλοι εξέφρασαν την ευχή να υπάρχει πρώτα από όλα υγεία στους αθλητές και κατόπιν να δυναμώσει κι άλλο το ελληνικό Πρωτάθλημα.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και τιμήθηκαν οι χορηγοί, Betshop.gr, Υδρόγειος Ασφαλιστική, Watt+Volt, Cosmote, Spalding ενώ εκπρόσωποί τους στάθηκαν στη συμβολή που θα έχουν στην εκτόξευση του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Στο τέλος, τιμήθηκαν ο Πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός, η Κυπελλούχος και τροπαιούχος του Basketball Champions League AEK.

Παράλληλα βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της περυσινής σεζόν όπως ψηφίστηκαν στον ΕΣΑΚΕ με τη λήξη της προηγούμενης περιόδου.

Δείτε την Gallery από το φωτογραφικό φακό του Intime.gr: 

basketplus.gr
Author:

Powered by WPeMatico