Και τη φετινή σεζόν σαρωτικό το ΤΟΥΝΕΛ…

Το πολυβραβευμένο «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη, κατάφεραν και φέτος να καθηλώσουν την κοινή γνώμη και να αναδείξουν σημαντικά στοιχεία υποθέσεων που ήταν γρίφοι για τις Αρχές και είχαν φιλοξενηθεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή σεζόν, ήταν δίπλα στη δημοσιογράφο και έφερε την εκπομπή της στην κορυφή της τηλεθέασης.

Το «Φως στο Τούνελ» ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του στο σύνολο κοινού, όπου σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 21% – 3,7 μονάδες μπροστά από τον 2ο σταθμό τον ΣΚΑΪ, ο οποίος σημείωσε 17,3% (My style rocks Gala/ Power of love Gala). Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εκπομπή που κατέγραψε την υψηλότερη τηλεθέαση ήταν αυτή που ασχολήθηκε με την υπόθεση Ζέμπερη (3/11), η οποία άγγιξε το 30%. Το «Φως στο Τούνελ» παρακολούθησαν έστω και για 1’ λεπτό 1.432.000 τηλεθεατές.

Ο Alpha έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη ενώ το θρυλικό πλέον «Φως Στο Τούνελ» βαδίζει στην 24η τηλεοπτική του χρονιά και συμπληρώνει 6 χρόνια στον Alpha.

Powered by WPeMatico