Καλός ο καιρός σήμερα Δευτέρα – Θα αγγίξει τους 30 βαθμούς το θερμόμετρο

Καλός θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα με ηλιοφάνεια, παροδική συννεφιά τις θερμές ώρες της ημέρας και τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα πελάγη ως 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 8 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και το θερμόμετρο από 13 έως 26 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές στα βόρεια τις θερμές ώρες της ημέρας, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός και ο υδράργυρος από 9 έως 27 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 15 έως 26 βαθμούς.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και ο υδράργυρος από 12 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.Powered by WPeMatico