Καραμουσαλίδης στον Μακεδονικό

Ο Μακεδονικός βρήκε τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Μύθου στον πάγκο του, με τον Γιώργο Καραμουσαλίδη να αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο, με την ομάδα στο 0-8 στο Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής, ερχόμενος από τη θητεία του στον πάγκο της ΜΕΝΤ, όπου ξεκίνησε την φετινή σεζόν, για να βοηθήσει στην αλλαγή της εικόνας του ιστορικού συλλόγου με την εμπειρία του.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Καραμουσαλίδη, ο οποίος ανέλαβε από σήμερα κιόλας τα ηνία της ανδρικής ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, με σκοπό να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδος μετά και το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γιώργος Καραμουσαλίδης είναι μέλος Ε.Ε.Π. του Τ.ΕΦ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με επιστημονική δραστηριότητα, δεκάδες διεθνείς και Ελληνικές δημοσιεύσεις, εκδόσεις βιβλίων καθώς και προπονητική διδασκαλία σε σεμινάρια και ημερίδες.

Ως αθλητής αγωνίσθηκε στον Πανσερραϊκό, όπου και ξεκίνησε την προπονητική του εμπειρία ενώ στη συνέχεια εργάσθηκε σχεδόν σε όλα τα επίπεδα κατηγοριών και σε ομάδες όπως οι, Ίκαροι Σερρών, Δόξα Ρετζικίου, ΠΚ Νεάπολης, Μακεδονικός ,Ήφαιστος, Θερμαϊκός Θέρμης, Σητειακός , Siemens, ΓΣ Μακαμπή, ΜΕΝΤ, Άρης , Κένταυρος Καλλικράτειας, Γαλάτιστα, Ιωνικός Διαβατών, Αργοναύτης, Κ.Σ.Γέφυρας.

Η διοίκηση του συλλόγου τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει».

basketplus.gr
Author:

Powered by WPeMatico