Καταλάβατε τώρα… για τους 80 νεκρούς έφταιγε ο Σκάι…!!! ΣΥΡΙΖΑ… τέλος στο κανάλι του Φαλήρου! Εμπάργκο με αιχμηρή ανακοίνωση

Μετά την ενόχληση ήρθε το εμπάργκο! Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως τα στελέχη και οι βουλευτές του δεν θα συμμετέχουν πλέον στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Ένας πόλεμος… αναθερμάνθηκε στις στάχτες των θυμάτων της τραγωδίας από τις φωτιές στην ανατολική Αττική. ΣΚΑΪ και κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν… διαζύγιο και οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα ενώ υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι από την τραγωδία!
Όλα ξεκίνησαν με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, το οποίο έκανε λόγο για καρατομήσεις μετά το δράμα των πυρκαγιών.
Αρχικά αντέδρασε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με μια οργισμένη ανακοίνωση. Σε αυτήν, ασκείται δριμεία κριτική στον τηλεοπτική σταθμό, ενώ καταλογίζεται απόπειρα κάμψης του ηθικού των στελεχών Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και Ενόπλων Δυνάμεων!

Στην -προσεκτική- ανακοίνωση υπάρχουν τρεις λέξεις – κλειδιά: Η λέξη «δήθεν» δίπλα από την «πρόθεση του Πρωθυπουργού για καρατομήσεις», η λέξη «ψέματα» και η λέξη «προβοκάτσια«. Με αυτόν τον τρόπο διαψεύδονται οι «ψίθυροι», ωστόσο όπως προαναφέραμε… προσεκτικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει: «Την ώρα της μάχης, που οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών, τον εντοπισμό των αγνοουμένων και την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους, ο ΣΚΑΙ ανακάλυψε δήθεν πρόθεση του Πρωθυπουργού για «καρατομήσεις» των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Με τον τρόπο αυτό και αφού σήμερα το πρωί απέτυχε να κάμψει το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων και των στελεχών τους, επιχειρεί τώρα να υπονομεύσει τον αγώνα Πυροσβεστικής και Αστυνομίας και να κάμψει το ηθικό όσων δίνουν τη μάχη με τις φλόγες,τη μάχη για τον περιορισμό των συνεπειών μιας πρωτοφανούς καταστροφής.

Το ηθικό, όμως, των επιτελικών στελεχών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αλλά και όλων όσων δίνουν τη μάχη στο πλευρό των πολιτών δεν πρόκειται να καμφθεί από τα ψέματα του ΣΚΑΙ. Κάθε Έλληνας πολίτης γνωρίζει άλλωστε τις πρακτικές και το ρόλο του. Γνωρίζει πως ό,τι έκανε σήμερα το έχει κάνει στο παρελθόν και θα το ξανακάνει στο μέλλον.

Ο ΣΚΑΙ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι παραμένει πιστός στην παράδοση της υπονόμευσης και της προβοκάτσιας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε».

Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΚΑΪ!
Λίγα λεπτά αργότερα, εκδόθηκε ανακοίνωση και από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναφέρεται:

«Με απόφαση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τη χυδαία επίθεση στο πρόσωπο των αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, που σε εντεταλμένη υπηρεσία εκτέλεσε ο ΣΚΑΙ με αποκλειστικό στόχο να πλήξει το ηθικό των στελεχών και μελών των δύο Σωμάτων, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεν θα συμμετέχουν πλέον σε εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού.

Ο ΣΚΑΙ θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία».Powered by WPeMatico