Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν είχα την εξουσία να απολύω τους συνεργάτες μου στον Alpha»

Η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φιλοξενείται αυτό το Σάββατο στην παρέα του Dot. στον ΣΚΑΙ.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πώς επιβίωσε στο Survivor, για τη σχέση της με τον Αlpha καθώς και για όλα όσα της χρεώνουν. Ανάμεσα σε αυτά και μια σειρά από απολύσεις στην πρώην τηλεοπτική της στέγη την περίοδο του «Σπίτι μου σπιτάκι μου», για τις οποίες η παρουσιάστρια δηλώνει πως δεν είχε την αρμοδιότητα, αλλά και την εξουσία να τις κάνει πράξη.

«Το κακομαθημένο, δεν πιστεύω ότι θα ήταν ένα επίθετο που θα έβαζα δίπλα στο όνομα μου. Στην αρχή διαστρεβλώθηκαν κάποια πράγματα. Ήμουν ένα πρόσωπο που άρεσε να το συνδέουν με ό,τι το χειρότερο έχει κάνει. Σαν να ψάχναμε και την Lindsay Lohan της Ελλάδος. Δεν θεωρώ ότι ήμουν θύμα, απλά κάποια πράγματα γίνονταν στην υπερβολή τους. Όταν για παράδειγμα πέσει ο καφές εδώ και πεις «Πό πό! Καταστράφηκε! Τον έριξε επίτηδες!», μπορεί να είναι το ίδιο πράγμα με το να πει κάποιος «Λερώθηκε να το καθαρίσουμε». Είναι και ο τρόπος… Αλλά πράγματα χοντρά που μου χρεώνουν για διωγμούς και απολύσεις, σίγουρα δεν είναι πράγματα που με εκφράζουν και που έβαλα το χεράκι μου. Δεν ήταν αρμοδιότητα μου και δεν είχα και όλη αυτή την εξουσία για να το κάνω», αναφέρει συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο DOT.


zappit.gr

Powered by WPeMatico