Λάνγκφορντ: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια, δεν χρειάζεται πανικός»

 

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μπασκόνια και αναφέρθηκε στην έλλειψη ενέργειας του Παναθηναϊκού και τόνισε πως δεν θα πρέπει να υπάρξει πανικός εντός των τειχών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τυπικά το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια. Η Μπασκόνια είχε ενέργεια, εμείς όχι στα τελευταία λεπτά. Εκείνο το σουτ δεν θα είχε νόημα αν παίζαμε καλύτερη άμυνα στο παιχνίδι.

Θέλω να είμαι έτοιμος κάθε φορά που χρειάζεται. Ο κόουτς Πασκουάλ έχει συγκεκριμένα συστήματα. Εγώ θέλω να είμαι έτοιμος κάθε φορά για να παίζω για την ομάδα.

Ακόμα και στο παρελθόν όταν ήμουν σε άλλες ομάδες είχα δει ότι ο Παναθηναϊκός έχανε μεγάλο μέρος της δυναμικότητας του γιατί τον νικούσαμε μακριά από την έδρα του. Τώρα είμαι εδώ για να γίνω μέρος της… λύσης και να κερδίζει η ομάδα εκτός έδρας. 

Δεν χρειάζεται πανικός. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Είναι η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει και μπορούμε να πετύχουμε καλά πράγματα. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς. Δεν χρειάζεται πανικός, απλώς να αναλύσουμε τα λάθη μας».

basketplus.gr
Author:

Powered by WPeMatico