Λίγο χρόνο ακόμη ζήτησε ο Φιλ Γκος!

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μαζί με τον Νίκο Σταυρόπουλο βρίσκονται στο Λας Βέγκας προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το NBA Summer League που διεξάγεται μεταξύ 6 και 17 Ιουλίου.

Η παρουσία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ εκεί, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκείνους προκειμένου να έχουν μια προσωπική επαφή με ορισμένους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο του Δικεφάλου, κάτι που είχε επισημάνει και στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ανάμεσα στις επαφές που πραγματοποίησαν, συναντήθηκαν και με τον Φιλ Γκος καθώς επιθυμία των “ασπρόμαυρων” είναι να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας και τη νέα σεζόν.

 Από την συνάντηση των δυο πλευρών έγινε ξεκάθαρο πως ο Αμερικανός δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον του και ειδικότερα για το τι θα κάνει την επόμενη χρονιά, κάτι που ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμησή του τόσο για την συνεργασία που είχαν πέρσι όσο και για το γεγονός ότι του έκαναν πρόταση με φόντο τη νέα σεζόν.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Γκος ζήτησε πίστωση χρόνου προκειμένου να απαντήσει στους Θεσσαλονικείς και γενικότερα να ξεκαθαρίσει μέσα του τι μέλλει γενέσθαι με την καριέρα του. Τουλάχιστον μέχρι να πέσει η αυλαία του τουρνουά, την επόμενη Τετάρτη, όταν και τελειώνει το Summer League…

 

basketplus.gr
Author:

Powered by WPeMatico