Λαφαζάνης: Για γέλια και για κλάμματα

…η ανακοίνωση της αστυνομίας

Η ένοχη και συνένοχη κυβέρνηση σιωπά και η ΕΛ.ΑΣ. με την, δήθεν, διάψευσή της αυτογελοιoποιείται

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε., σε σχέση με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την μη παρακολούθηση του Παν. Λαφαζάνη, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η κυβέρνηση, αντί να απαντήσει η ίδια στις καταγγελίες του Παν. Λαφαζάνη, σιωπά ένοχα και συνένοχα.

Και σιωπά γιατί όλοι πια ξέρουν ότι είναι μια κυβέρνηση αυταρχισμού, παρακολουθήσεων και νέου φακελώματος, που γυρίζει την χώρα δεκαετίες πίσω σε σκοτεινούς καταδικασμένους χρόνους.

Η λακωνική τοποθέτηση της ΕΛ.ΑΣ., η οποία διαψεύδει τις παρακολουθήσεις του Παν. Λαφαζάνη, είναι απλώς για γέλια και για κλάμματα.

Αλίμονο, αν η ΕΛ.ΑΣ. αναγνώριζε επισήμως και δημοσίως ότι παρακολουθεί τα τηλέφωνα του Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε.

Ποτέ και πουθενά καμιά Ασφάλεια και καμιά κρατική υπηρεσια και στα πιο μαύρα καθεστώτα δεν έχει αναγνωρίσει και επιβεβαιώσει παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων.

Όπως η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα αναγνώριζε ποτέ ότι καμεραμάν, video, κινητά και μαγνητόφωνα παρακολουθούσαν και κατέγραφαν συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις μελών και στελεχών της ΛΑ.Ε. και προσωπικά την δράση του Παν. Λαφαζάνη, αν το αμαρτωλό «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» δεν συνέτασσε δικογραφία, στην οποία έπρεπε, δήθεν, να στοιχειοθετήσει τις κατασκευασμένες στα άδυτα του Μαξίμου κατηγορίες σε βάρος του Παν. Λαφαζάνη και συναγωνιστών του.

Η κυβέρνηση Τσίπρα, αφού ξεπούλησε τις αρχές, τις αξίες, τα οράματα και τις δεσμεύσεις του παλιού ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρεί, ως ύστατο καταφύγιο, να κρατηθεί στην εξουσία με τα ΜΑΤ, τον χημικό πόλεμο ενάντια σε όσους αγωνίζονται, με τις ρυθμίσεις για ιδιώνυμα αδικήματα, με τις παρακολουθήσεις και καταγραφές και τις μαζικές διώξεις αγωνιστών, που στρέφονται πρώτα απ’ όλα ενάντια στην ανερχόμενη πολιτική δύναμη, η οποία και συνιστά τον πραγματικό εφιάλτη της και εφιάλτη του συστήματος: την Λαϊκή Ενότητα.

Οι πολιτικές μέρες μια κυβέρνησης ψέματος, ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου και αποικιοποίησης της χώρας είναι μετρημένες, όπως, ας μην αυταπατώνται, μετρημένες θα είναι και οι μέρες ενός σάπιου, διεφθαρμένου, παραδομένου και παρακμιακού κατεστημένου πολιτικού συστήματος που καταδικάζει την χώρα και την νεολαία σε ένα σύγχρονο εξανδραποδισμό.»

The post Λαφαζάνης: Για γέλια και για κλάμματα appeared first on Enimerosi24.

Powered by WPeMatico