Λαχτάρα για την Μαρία Μενούνος

SHOWBIZ

Λαχτάρα για την Μαρία Μενούνος
❱❱ Η Μενούνος εξομολογήθηκε ότι κόντεψε να χάσει τον πατέρα της λίγες ημέρες πριν ντυθεί νυφούλα

Δραματικές στιγμές έζησε η οικογένεια Μενούνος μία εβδομάδα πριν από τον γάμο της διάσημης κόρης τους, Μαρίας. Ο πατέρας της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας Κωνσταντίνος αρρώστησε βαριά, σε σημείο που απειλήθηκε η ζωή του, ωστόσο το γεγονός κρατήθηκε μυστικό από τους νεονύμφους.

Κανείς δεν επιθυμούσε να αναστατώσει τη Μαρία και τον Κέβιν, που ζούσαν το όνειρό τους. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και ο πατέρας της μπόρεσε να τη δει νυφούλα στον τόπο καταγωγής του.

«Ο πατέρας μου κόντεψε να πεθάνει πριν από λίγες ημέρες, αλλά ο γάμος μου του χάρισε 20 χρόνια ζωής!» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Μαρία Μενούνος, η οποία με μια μακροσκελή ανάρτηση εξήγησε στους διαδικτυακούς φίλους της πόσο σημαντικό ήταν να έχει και τους δύο γονείς της στο πλευρό της την ημέρα του γάμου της.

Ηταν όνειρο για εκείνον

«Αγαπάω τόσο πολύ τον μπαμπά μου! Αυτό ήταν ένα όνειρο για εκείνον. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ακοβο. Αν και είναι από τους πιο περήφανους Αμερικανούς που θα συναντήσετε, είναι εξίσου περήφανος για τις ρίζες του… Μας πήρε πολλά χρόνια, αλλά τελικά επισκεφθήκαμε την Ελλάδα το 1988, όταν ήμουν 10 χρόνων. Τη λατρέψαμε. Περάσαμε σχεδόν έναν μήνα στον Ακοβο, και αυτό το μέρος είχε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» εξομολογήθηκε η νιόπαντρη και συνέχισε: «Η επιστροφή μου εκεί για να παντρευτώ ήταν ένα τρελό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο πατέρας μου κέρδισε 20 χρόνια ζωής, το ίδιο και ο θείος μου ο Νίκος. Ο καημένος ο μπαμπάς μου είχε αρρωστήσει τόσο βαριά μία εβδομάδα πριν από τον γάμο, που παραλίγο να τον χάσουμε. Ευτυχώς, οι φίλοι μου και η οικογένειά μου τον βοήθησαν να αναρρώσει, χωρίς να μου αποκαλύψουν τίποτα. Γι’ αυτό αισθάνομαι τόσο ευλογημένη. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο να έχω τους γονείς μου στον γάμο μου, καθώς ο πατέρας μου πάσχει από διαβήτη και η μαμά μου από καρκίνο».

Powered by WPeMatico