«Μαρινάκη που κλαίγεσαι, εσύ και οι δικοί σου είστε μία μύγα στον κ@λο της ιστορίας» – «Χούντα είστε και θα φύγετε γρήγορα» Άνοιξε μέτωπο με Μαρινάκη ο Κωστάκης ο Βαξεβάνης

Συνέχεια στην «κόντρα» του με τον Κώστα Βαξεβάνη έδωσε ο Κώστας Καραπάπας.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε αναπάντητη την προ ολίγων ωρών τοποθέτηση του κ.Βαξεβάνη, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα και ολοκληρώνοντας το μακροσκελές κείμενό του με την φράση: «όποιος έχει πολλά κιλά, μπορεί να αδυνατίσει. Ο ρουφιάνος όμως δεν μπορεί να αλλάξει. Και εσύ ρουφιάνος ήσουν και ρουφιάνος θα παραμείνεις!».
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά:

O Βαξεβάνης δεν με ξέρει λέει, πράγμα που δεν με απασχολεί καθόλου, αλλά παρότι δεν με γνωρίζει, γνωρίζει ότι είμαι «απόβλητο της ζωής και του επαγγέλματος μου». Μα αφού δε με γνωρίζει αυτός ο ευαισθητούλης δήθεν αριστερός που ξέρει για τη ζωή και το επάγγελμα μου; Αλλά γιατί να ξέρει;

Έτσι είναι τα φασιστάκια τύπου Βαξεβάνη. Συνειρμικά το πρώτο πράγμα που τους έρχεται να κάνουν είναι να λασπώσουν και να συκοφαντήσουν.

Δεν μας ξέρει ο «πολύς» εκδότης-ερευνητής αλλά έχει την άποψη ότι δε θα δουλεύαμε ούτε στη μπουτίκ του Ολυμπιακού! Βλέπετε για τον Βαξεβάνη, τον δηθεν «αγωνιστή αριστερό» όποιος δουλεύει στη μπουτίκ του Ολυμπιακού είναι μάλλον παρακατιανός. Στη ροζ αριστερά άλλωστε οι εργάτες και οι εργαζόμενοι είναι απλά αριθμοί! Και οι ροζ εκδότες απλά νούμερα.

Και μετά ο ΚΥΠατζάκος αρχίζει τα γνωστά παραμύθια χωρίς ούτε μια επι της ουσίας απάντηση.

Βέβαια γράφει και μια αλήθεια. Ότι δεν έχει κανένα κοινό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πράγματι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε σε μια οικογένεια με αγάπη, σπούδασε και μεγαλούργησε στη ζωή του με ότι κι αν ασχολήθηκε. Την επιτυχία του την πιστοποιεί η παγκόσμια ναυτιλία που τον κατατάσσει στους κορυφαίους εφοπλιστές στον κόσμο. Στον αθλητισμό παρέλαβε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε κακή κατάσταση και τον έβαλε στην ελίτ της Ευρώπης κατακτώντας 7 σερί Πρωταθλήματα. Ταυτόχρονα ο Θρύλος έγινε ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα μας να βλέπουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να κυριαρχεί σε όλα τα σπορ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Και με τις εκδόσεις ο Μαρινάκης έχει ήδη πετύχει ως ιδιοκτήτης ιστορικών εφημερίδων.

Όχι τυπώνοντας «εκβιαστικά φύλλα» όπως εσύ Βαξεβάνη…

Κανένα λοιπόν κοινό δεν υπάρχει σε κανένα επίπεδο…

Όσο για τις συναντήσεις που επικαλείσαι να προσέχεις γιατί υπάρχουν και μάρτυρες. Εσύ πήγες Βαξεβάνη στον κύριο Μαρινάκη. Στο σπίτι του, στα δικά του μέρη, για να γλείψεις και να παρακαλέσεις. Αλλά το ψέμμα το έχετε κι εσύ και οι φίλοι σου μπροστά απο τη γλώσσα!
Για τις διαφημίσεις που λες, στις φυλλάδες σου ούτε τα σκουπίδια μας δε θα διαφημίσουμε ποτέ οπότε μη μας υπολογίζεις, δεν τσιμπάμε σε απειλές και σε εκβιασμούς.

Δεν περίμενε και κανένας ότι θα απαντήσεις επι της ουσίας. Σιγά μη μας έλεγες για το μετοχικό κεφάλαιο και το πόσα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα χρειάστηκες για να βγάλεις την εκβιαστική φυλλάδα σου.

Δε μας είπες ούτε πως ούτε πόσα παίρνεις από τις ΔΕΚΟ. Και δεν μπορείς να μας πεις.

Τον «τρόπο» άλλωστε τον ξέρουν οι κολλητοί σου Υπουργοί και οι δικηγόροι-ντελίβερι.

Άσε όμως τις «μαγκιές» και τα ροζ αντριλίκια σου κράτα τα για τους φλούφληδες τύπου Φιλιππάκη, που σε παίρνει.

Ο Θεός βλέπεις ήταν καλός και με τον κύριο Μαρινάκη και με εμένα και έχουμε δικά μας μπράτσα, δε χρειαζόμαστε άλλους.

Σε αντίθεση με σένα. Όσο για τα κουμπιά και το πάχος, ξέρεις. Όποιος έχει πολλά κιλά, μπορεί να αδυνατίσει. Ο ρουφιάνος όμως δεν μπορεί να αλλάξει. Και εσύ ρουφιάνος ήσουν και ρουφιάνος θα παραμείνεις!

Διαβάστε το κείμενο του Κώστα Βαξεβάνη, όπως δημοσιεύτηκε στο documentonews:

Λοιπόν Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν γνωρίζω ούτε τον Καραπαπά, ούτε τους διάκους που έχεις χειροτονήσει ως αυτόκλητους υπερασπιστές σου, ούτε τα εξαπτέρυγα που κάνουν άθλιες αναρτήσεις και στις επιδεικνύουν μετά για να δείξουν πόσο καλοί είναι.

Ξέρω όμως άλλα πράγματα. Πρώτα ξέρω πως όποιος κατέχει εξουσία κρίνεται από τους συνεργάτες τους και όταν την πατάει την πατάει κυρίως από αυτούς. Ξέρω επίσης πως όλοι αυτοί οι τύποι που αναλαμβάνουν εξυπηρετήσεις πατώντας άλλοτε στην αγωνία και άλλοτε στη φιλοδοξία σου, δεν μπορούν να υπερασπίσουν όχι εσένα, αλλά ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό. Ο καθένας προσωπικά και όλοι μαζί είναι απόβλητοι της ζωής και του επαγγέλματός τους, αποτυχημένοι στη δουλειά τους , που αν δεν υπήρχε κάποιος να τον κουλαντρίζουν και να τον λιβανίζουν, ούτε σε μπουτίκ του Ολυμπιακού δεν θα δούλευαν. Τώρα θα μου πεις ότι για σένα είναι χρήσιμοι, αλλά ακόμη και οι χρήσιμοι ηλίθιοι έχουν ένα μέτρο. Τώρα θα μου ξαναπείς ότι εσύ συμφωνείς μαζί τους και αυτό είναι όντως ένα θέμα. Έχετε την ίδια κουλτούρα, ζείτε μέσα στην ίδια αχλή που δημιουργεί η συνύπαρξή σας και ο ένας επιβεβαιώνει τον άλλο στην πιο «πετυχημένη» αθλιότητα. Έχετε την ίδια χοντροκοπιά που δημιουργεί η αυταπάτη της δύναμης και την ίδια παραζάλη πως η κοινωνία είναι ένα φέουδο στην οποία το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείχνετε το μαστίγιο ή το καρότο. Κάνετε ακόμη την ίδια παραδοχή πως αντριλίκι είναι η επιθετικότητα που θα σας κάνει να κυριαρχήσετε , πως μαγκιά είναι τα νοικιασμένα μπράτσα και τα πιστόλια και αντριλίκι η αγορασμένη επικράτηση. Για να φοβηθεί κάποιος απ αυτά πρέπει να έχει την ίδια κουλτούρα με σας, να υποκλίνεται στις ίδιες αξίες και τα ίδια πρότυπα. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν έχουν καμία ισχύ. Εσύ και οι δικοί σου θα πιστεύετε πως είσαστε οι Superman αλλά για την κοινωνία θα είσαστε μια μύγα στον κώλο της ιστορίας. Στην αφήγησή σας θα είσαστε οι ανυποχώρητοι μαυροπουκαμισάδες αλλά οι κόσμος πάντα θα μιλάει για τα δυο κουμπιά που λείπουνε από το τσιτωμένο πουκάμισο. Άλλο βλέπει ο ένας και άλλο ο άλλος.

Την μία Βαγγέλη Μαρινάκη κλαίγεσαι και εκλιπαρείς πως δεν είσαι έμπορος ναρκωτικών και με καλείς να προστατεύσω από αυτή την κακή εικόνα τα παιδιά σου και την άλλη οι παρατρεχάμενοί σου με αποκαλούν ΚΥΠατζή. Ξέρεις όμως ποια είναι η διαφορά; Ότι εγώ σίγουρα δεν είμαι ΚΥΠατζής και αυτό το ξέρουν τα δικά μου παιδιά τα οποία όταν διάβασαν τι έγραψαν οι παπατζήδες σχολίασαν γελώντας «πρέπει να έχει χοντρά ζόρια ο τύπος για να φτάσει σε αυτό το σημείο»

Εσύ τώρα, που δεν είσαι πρεζέμπορος και είσαι άντρας βαρύς, μπορείς να μου πεις πού είναι η αθωότητα και το αντριλίκι σου, όταν αγκαλιάζεις και συνεταιρίζεσαι με τον άνθρωπο που σε αποκάλεσε έμπορο ναρκωτικών, τον Γιάννη Αλαφούζο; Γιατί κατάπιες τις κατηγορίες; Γιατί το γύρισες το καράβι, άλλαξες όνομα μεσοπέλαγα και κατάπιες τη γλώσσα σου;

Δεν σε φοβάμαι Βαγγέλη Μαρινάκη είτε αμολήσεις τα σκυλιά είτε τις βρωμιές. Ό,τι έχω να πω το λέω επώνυμα και δημόσια. Και για` σένα και για τη Μαρέβα και για το Μητσοτάκη και για τους κοινούς σας φίλους επιχειρηματίες. Θα συνεχίσω να το λέω γιατί δεν καταλαβαίνεις πως είμαστε από άλλη πάστα. Εσύ χωρίς τους φρουρούς και τα λεφτά σου είσαι κάτι που δεν έχει σημασία, αλλά για μένα δεν έχουν σημασία ούτε τα λεφτά που δεν έχω, ούτε η εξουσία. Είμαι όπως σωστά έχεις πει, ένας τρελός με την τρέλα των ανθρώπων παλιάς κοπής. Πράγμα που σημαίνει πως όταν βρεθούμε τετ α τετ θα σου πω τα ίδια πράγματα είτε έχεις φρουρούς είτε όχι. Πράγμα που δεν είμαι σίγουρος για σένα. Ένα μπου έκανε ο Αλαφούζος και δίπλωσες στα δύο, τόσο βαριά και ανυποχώρητη ηθική.

Μπορώ να σου γράφω ως αύριο, αλλά φοβάμαι (είναι το μόνο που φοβάμαι) πως δεν μπορείς να καταλάβεις, όχι γιατί είσαι χαζός αλλά γιατί είσαι από αλλού και πας αλλού. Δεν έχει και για σένα νόημα να βάζεις να μου γράφουν κατηγορίες λέγοντας σκίστε τον και αν χρειαστεί θα πληρώσουμε τα δικαστήρια. Δηλαδή θέλω να πω, πως αν γράψω κάτι για σένα, όλοι θα ξέρουν ότι ισχύει, ενώ αν εσύ βάλεις να γράψουν για μένα θα εκθρέψεις απλώς κάποιους κουτσομπόληδες που εκ των πραγμάτων θα πληρώσεις. Γιατί λειτουργούν σαν το παλιό τζουκ μποξ, ρίχνεις κέρμα και παίζουν, αλλά μέχρι να παίξουν την πλάκα ενός άλλου. Ρώτα και τον Ψυχάρη που δεν τον έκλαψε κανείς από όσους του χάιδευαν με αυταπάρνηση τα…φρύδια.

Τώρα για όλα τα υπόλοιπα σκανδαλώδη που υπονοεί ο ψάλτης των εντολών σου, σου θυμίζω πως είσαι ιδιοκτήτης κάμποσων εφημερίδων. Αν έχεις να πεις σκανδαλώδη πες τα να μάθει ο κόσμος και βάλε και τα αποδεικτικά στοιχεία.

ΥΓ: Α και πού είσαι; Είσαι τόσο άντρας που τις παρέες σου και τους επιχειρηματίες που παρακαλάς να συνεργαστείς, τους βγάζεις στα μανταλάκια για να ενοχοποιήσεις δήθεν εμένα. Σε ό,τι αφορά εμένα θα παίρνω διαφήμιση από όλους πλην από εσένα. Γιατί δεν εξαγοράζομαι και κυρίως, γιατί βρίσκεσαι υπό διερεύνηση με πολύ βαριές κατηγορίες.

Το άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη γράφτηκε ως απάντηση στον συνεργάτη του Β. Μαρινάκη, Κ. Καραπαπά

Μαρινάκης και Βαξεβάνης

Διαβάστε τώρα και τι είχε γράψει νωρίτερα ο Καραπαπάς:

«Σας είχα πεί απο χθες ότι σήμερα θα ασχοληθώ με τη ΧΟΥΝΤΑ και κάποιους εκπροσώπους της, κάποια φερέφωνα της, όπως ο σύμβουλος επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός και το «πιστόλι» της κυβέρνησης, ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης.

Αρχικά ας ξεκινήσω με τον κ. Καρτερό ο οποίος είμαι σίγουρος ότι αλλιώς θα φανταζόταν τη δύση της καριέρας του. Ίσως με την συγγραφή κάποιου βιβλίου για τη «λούμπεν» αριστερά του και το πώς τη βίωσε και όχι με την ιδιότητα του παρασκευαστή συκοφαντικών οχετών στο facebook.

Αναρωτιέμαι. Γιατί σε τινάζει τόσο στον αέρα η λέξη Χούντα κύριε Καρτερέ; Εσύ που είσαι και μιας ηλικίας και έχεις αντίληψη για την επταετία φαντάζομαι θυμάσαι ότι ο πατέρας και ο θείος του σημερινού Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα συνεργάστηκαν με το στρατιωτικό καθεστώς και μάλιστα τοποθετήθηκε απο τη Χούντα στον Παναθηναικό ο θείος του Πρωθυπουργού, ο πατέρας του σημερινού συμβούλου του Γιώργου Τσίπρα.

Δεν το ξέρεις αγωνιστή Θανάση Καρτερέ ότι η οικογένεια του κυρίου Τσίπρα έκανε πολλές δουλειές και αναλάμβανε εργολαβίες της Χούντας; Και φυσικά εγώ δε λέω ότι αυτό έχει σχέση με τον πρωθυπουργό, άλλωστε δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη.

Τουλάχιστον όχι για όλους. Αλλά δεν είναι και όλοι το ίδιο. Έ, αγωνιστή Καρτερέ; Ο δικός μου πατέρας π.χ. κόπηκε απο την Σχολή Ευελπίδων παρότι εισήχθη και εκδιώχθηκε απο την Ολυμπιακή Αεροπορία αν και προσελήφθη, γιατί ο παππούς μου ήταν κομμουνιστής. Άρα για κάποιους η οικογενειακή ευθύνη μας κόστισε και άλλαξε τις ζωές μας.

Αλλά εσάς και τους φίλους σας, γιατί σας προκαλεί η λέξη “Χούντα”. Απο όσο γνωρίζουμε και θα το γνωρίζεις κι εσύ, δεν μπορεί, για την οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα και για κάποιους άλλους ήταν μια πραγματικά επικερδής περίοδος!

Άσε που αν για παράδειγμα ήταν η οικογένεια Μαρινάκη στη θέση της οικογένειας Τσίπρα, εσείς οι “πρώτη φορά αριστεροί” θα φροντιζατε να υπάρχουν καθημερινά αφιερώματα στην Εφημερίδα των Συντακτών, στην ΑΥΓΗ, στο kokkino.gr, στο left.gr, στο Documento, στη Νέα Σελίδα και στη χυδαία ΕΡΤ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με όλα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα της.

Περιμένουμε να μας πείς αγωνιστή Καρτερέ, πως είναι να αγκαλιάζεσαι με τον Καμμένο και πώς ενσταλάζονται στην αριστερή σου συνείδηση φυσιογνωμίες όπως ο Καμμένος και ο Κουίκ. Εκτός αν σας συνδέει το ότι εσείς είστε «λούμπεν αριστερά» και αυτοί «λούμπεν δεξιά», οπότε τα βρίσκετε εκεί στο ενδιάμεσο. Μπα. Στα συμφέροντα τα βρίσκετε.Και μάλιστα μια χαρά.

Αλλά με τον Καμμένο να πουλάει (με μιζούλα;) τα βλήμματα για να σκοτωθούν τα παιδάκια στην Υεμένη, δίπλα σου, μη μας κάνεις και υψηλή αριστερή θεωρία. Έτσι κύριε Θανάση;

Πάμε τώρα στον Κώστα Βαξεβάνη, τον «επαναστάτη» ερευνητή δημοσιογράφο, που τον πείραξε και αυτόν η λέξη «Χούντα» και έτρεξε σύμφωνα με τα θέλω του Μαξίμου να επιτεθεί και αυτός και να διαμαρτυρηθεί για τη χρήση της λέξης απο το Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έκανε μάλιστα και αναφορά για για «ευρωβόρους της επικοινωνίας του Μαρινάκη».
Ρε Βαξεβάνη Dr. Ευρωβόρε και αρπακτικό, εμείς οι «ευρωβόροι» που λες, παίρνουμε μισθό που φαίνεται και φορολογείται. Ούτε ΚΥΠατζήδες είμαστε, ούτε εκτελούμε συμβόλαια δολοφονίας χαρακτήρων. Που σε πείραξαν και τα πούρα στο πάρτι του Island αλλά οι καπνοί απο τα πούρα που βγαίνουν απο τα παράθυρα του Μαξίμου, δεν σε πείραξαν. Ούτε οι σαμπάνιες και τα σκάφη της μεγάλης «αριστερής» ζωής σας. Και στο Island τα πούρα και τις σαμπάνιες κάποιος τα πλήρωσε. Τα πούρα που ανάβετε όλη μέρα στο Μαξίμου ποιός τα πληρώνει;

Πες μας λοιπόν ρε Βαξεβάνη αποκαλυπτικέ δημοσιογράφε, πόσα λεφτά έπαιρνες απο την κρατική ΕΡΤ όταν γινόταν το «πάρτι» της διασπάθισης του Δημόσιου Χρήματος, του χρήματος του Λαού, απο τις διοικήσεις της και τότε γιατί δεν σε πείραζαν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ;

Πες μας πως στην εποχή της βαθιάς οικονομικής κρίσης εσύ «αδέσμευτε» και «ελεύθερε» ρεπόρτερ έγινες μεγαλοεκδότης με εφημερίδες, σάιτ, περιοδικά και «άνθισες» οικονομικα όταν ο λαός και οι περισσότεροι επιχειρηματίες μαράζωναν;

Πες μας, πως σου βάζουν διαφημίσεις εταιρείες όπως η “First Mediterranean” που δε διαφημίζονται πουθενά αλλού (!) και δεν έχουν και καμμιά ανάγκη να διαφημιστούν και οι οποίες έχουν όλως περιέργως θέματα με τη Δικαιοσύνη και το κράτος; Πως επιλέγουν εσένα;

Και τι ρόλο παίζουν στην επιλογή σου οι κολλητοί σου Υπουργοί και οι δικηγόροι που αναλαμβάνουν «τα υπόλοιπα»;

Πες μας πως παίρνεις και πόσα παίρνεις απο τις διαφημίσεις απο ΟΠΑΠ, απο ΔΕΚΟ, απο τη… MIG (Everest κλπ) -με τις γνωστές ιστορίες- και κυρίως, το ξαναρωτάω, πως και τρέχουν να διαφημιστούν σε σένα όσοι θέλουν να ντιλάρουν με την κυβέρνηση για δικά τους ζητήματα (και κυρίως όσοι έχουν προβλήματα με Δικαιοσύνη);

Πες μας πόσα λεφτά πήρες απο τον Καλογρίτσα και πόσα… βοσκοτόπια στοίχισε η έκδοση του Documento…

Άκου λοιπόν υποκριτή, ΚΥΠατζή και αρχιδιαπλεκόμενε που μας το παίζεις και τίμιος αγωνιστής δημοσιογράφος:

Χούντα είναι να παρεμβαίνει το κράτος στην Δικαιοσύνη και να χρησιμοποιούνται δικαστικοί λειτουργοί ως ντελίβερι βολικών μεταμεσονύκτιων καταθέσεων. Μόνο οι Χούντες προσπαθούν να ελέγξουν τη Δικαιοσύνη.

Χούντα είναι να εμπλέκονται αθώοι άνθρωποι σε υποθέσεις με τις οποίες δεν έχουν την παραμικρή σχέση απλά επειδή δεν «υπάκουσαν» στα θέλω της Κυβέρνησης ή μάλλον του καθεστώτος.

Χούντα είναι να προαναγγέλλουν οι Υπουργοί δκαστικές διώξεις καταπατώντας κάθε ανθρώπινο δικαίωμα και κάθε δικαίωμα που έδωσε στους πολίτες η Δημοκρατία.

Χούντα είναι να χρησιμοποιείς τις Αρχές, την Αστυνομία, τον Στρατό και τα κρατικά κονδύλια για σόου των υπερφίαλων υπουργών σου την ώρα που το κράτος είναι υπο διάλυση και ο λαός φτωχοποιείται καθημερινά.

Χούντα είναι να μην τηρείται καμμιά δημοκρατική διαδικασία και κανένας νόμος για τους ανθρώπους του καθεστώτος και αντίθετα να υπάρχει λυσσασμένη επίθεση απο την εξουσία στους «άλλους».

Χούντα είστε λοιπόν και όπως συμβαίνει σε όλες τις χούντες, θα βγείτε κάποιοι κερδισμένοι οικονομικά.

ΧΟΥΝΤΑ είστε και θα φύγετε γρήγορα για να ξεβρωμίσει ο τόπος…

ΥΓ.: Και να μην ξεχνάτε ότι εκτός απο τη λούμπεν αριστερά των Τσιπραίων, των Καρτερών, των Βαξεβάνηδων και των Τζανακόπουλων, υπάρχει και μια αριστερά που έμαθε να είναι σκληρή και αμετανόητη. Κόκκινη. Όχι ροζ».Powered by WPeMatico