Μπέρδεμα στην Ψέριμο: Προσήγαγαν τουρίστες για «τουρκική σημαία» που τελικά ήταν… ομάδας!

Ο κάτοικος κατήγγειλε στο Λιμενικό ότι τέσσερις άγνωστα άτομα σήκωσαν την τουρκική σημαία και στο νησί έφτασαν κλιμάκια από την Κάλυμνο

Μία καταγγελία ενός κατοίκου για την παρουσία μίας… τουρκικής σημαίας στην Ψέριμο προκάλεσε την κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, κάτοικος κατήγγειλε στο λιμενικό ότι τέσσερις άγνωστα άτομα σήκωσαν την τουρκική σημαία στην Ψέριμο. Άμεσα στο νησί έφτασε κλιμάκιο του Λιμενικού από την Κάλυμνο.
Μόνο που η αλήθεια ήταν… λίγο διαφορετική. Τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν και επρόκειτο για δύο Ισπανούς και δύο Βέλγους που είχαν έρθει με ημερόπλοιο από την Κω.

Όπως ωστόσο διαπιστώθηκε οι τέσσερις τουρίστες όταν έφτασαν στο νησί θέλησαν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία με μία κόκκινη σημαία… ομάδας.

Οι κάτοικοι του νησιού οι οποίοι είναι υπερευαίσθητοι το τελευταίο διάστημα εξ αφορμής της τουρκικής προκλητικότητας νόμισαν ότι πρόκειται για σημαία της γειτονικής χώρας.

Οι λιμενικοί έκαναν έρευνα στα πράγματα των τεσσάρων τουριστών όσο και στα κινητάσ τους τηλέφωνα και διαπιστώθηκε η παρεξήγηση.Powered by WPeMatico