Νέα εξέλιξη για την 55χρονη γυναίκα που χαράκωνε βρέφη… Έκανε τελετές μαύρης μαγείας λένε από την γειτονιά της…!!!

Νέα δεδομένα φέρνουν στο φως πως η 55χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται ότι «χαράκωνε» με τα νύχια της ή με αιχμηρό αντικείμενο μωρά δεν θα δικαστεί σήμερα καθώς βρίσκεται στο Δρομοκαΐτειο. H 55χρονη βρίσκεται ήδη εκεί και εξετάζεται από γιατρούς.
Μάλιστα υπάρχουν πολλές καταγγελίες για τη συμπεριφορά της 55χρονης από τους γείτονές της γυναίκας. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει εναντίον της πολλές μηνύσεις από τη γειτονιά στο παρελθόν.
Μάλιστα κάποιοι αναφέρουν για τη συμπεριφοράς της πως τους απειλούσε με κατάρες, έσκαβε λάκκους, ενώ η ίδια ισχυριζόταν πως έκανε και τελετές μαύρης μαγείας.

Η ίδια πάντως βρέθηκε στα δικαστήρια χωρίς δικηγόρο και αρνήθηκε ότι τραυμάτισε τα μωρά, ενώ δήλωσε ότι είναι ηθοποιός.

«Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά! Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει” υποστήριξε ενώπιον του προέδρου του δικαστηρίου και κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν, την χτύπησαν.

Ο σύζυγός της φέρεται ότι κατέθεσε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την Espresso, ότι η 55χρονη έχασε τον πατέρα της πριν από 12 μήνες και έκτοτε αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.Powered by WPeMatico