ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ… Τούρκοι στρατιώτες ταπείνωσαν και τον Πρόεδρο της Βουλής … Τον «εγδυσαν» για να επισκεφτεί τους δύο Αιχμάλωτους Στρατιωτικούς μας…!!!

Κι εδώ δεν έχει καμιά σχέση αν γουστάρουμε τον Πρόεδρο της Βουλής ή τον Βούτση που είναι ο Πρόεδρος της Βουλής… Η πρόκληση και η ταπείνωση είναι εις βάρος της Ελλάδος…
Έλεγχος μέχρι και… «στα νύχια» στον Νίκο Βούτση και στην συνοδεία του που επισκέφθηκε τους Έλληνες στρατιωτικούς, του έβγαλαν παπούτσια και ζώνη και τον υποχρέωσαν σε σωματικό έλεγχο ενώ «διάβασαν» μέχρι και την κόρη του ματιού του. Οι Τούρκοι επιδίωξαν νέο διπλωματικό επεισόδιο σήμερα.
Τώρα γιατί έγινε σωματικός έλεγχος τη στιγμή που η τουρκική στρατοχωροφυλακή, είχε δημιουργήσει «δίχτυ ασφαλείας» 4 χιλιομέτρων γύρω από τις φυλακές, μόνοι οι Τούρκοι το γνωρίζουν.

H Toυρκία δείχνει ξεκάθαρα ποιοι είναι οι εχθροί της και οι μελλοντικοί στόχοι στην περιοχή. Μετά τον δημόσιο εξευτελισμό του πρέσβη του Ισραήλ, σε ελάχιστες ώρες είχαμε και νέο κρούσμα με τα ίδια «χαρακτηριστικά».

Αυτή τη φορά κατά της Ελλάδας με το «ξεβράκωμα» του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Ν.Βούτση, σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν νέο διπλωματικό επεισόδιο.

Πιο αναλυτικά, στην Αδριανούπολη μετέβη ο Πρόεδρος της Βουλής, κατόπιν σχετικής έγκρισης σε αίτημα που υπεβλήθη για να επισκεφθεί τους δύο φυλακισμένους Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται για 76η ημέρα στις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Η συνάντηση των δύο αξιωματικών με τον Πρόεδρο της Βουλής που ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη, όπου βρισκόταν για την Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίου χωρών του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου στην Αδριανούπολη διήρκησε περίπου μία ώρα.Powered by WPeMatico