ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: Είδαν ζωντανό τον 23χρονο στρατιώτη μια ώρα προτού το πλοίο δέσει στον Πειραιά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του 23χρονου στρατιώτη Σαράντη (Τάκη) Κολλιαδέλη από τη Χαλκίδα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς πριν από μία εβδομάδα ενώ επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος – Πειραιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται η Espresso μία ώρα πριν από τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά οι κάμερες «έπιασαν» τον νεαρό φαντάρο να περιφέρεται στο κατάστρωμα!

Ως τώρα, οι πληροφορίες ήθελαν τον 23χρονο στρατιώτη να έχει πάψει να δίνει σημεία ζωής περίπου από τις 2.30 το πρωί της Πέμπτης 28 Ιουνίου, όταν δόθηκε το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνό του, ανοιχτά της Τήνου.

Ηταν ζωντανός
Ομως, από τη μέχρι στιγμής ανάλυση του υλικού που έχει συγκεντρωθεί από τις κάμερες ασφαλείας του πλοίου, φαίνεται ότι προκύπτει πως στις 5.30 το πρωί -δηλαδή, μία ώρα προτού το «Νήσος Ρόδος» δέσει στο λιμάνι του Πειραιά- ο νεαρός φαντάρος ήταν ζωντανός και έκανε βόλτες στο κατάστρωμα, δίνοντας έτσι νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης!

Οι κάμερες από το γκαράζ φαίνεται ότι δεν τον έχουν εντοπίσει κι έτσι, προς το παρόν, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί το σενάριο που τον ήθελε να επιβιβάζεται σε όχημα και να βγαίνει από το πλοίο. Ωστόσο, δεν μπορούν να εξαχθούν σαφή συμπεράσματα, αν δεν ολοκληρωθεί η ανάλυση όλου του υλικού που έχει συλλεχθεί τόσο από τις κάμερες του «Νήσος Ρόδος» όσο και από εκείνες που είναι εγκατεστημένες περιμετρικά του λιμανιού.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων του Πειραιά, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν δει τον Τάκη Κολλιαδέλη να κινείται στην περιοχή. Οι Αρχές τις εξετάζουν πολύ προσεκτικά, ενώ παίρνουν και καταθέσεις από φαντάρους που υπηρετούσαν με τον 23χρονο στη Χίο, καθώς ο νεαρός αγνοούμενος φέρεται ότι είχε διαπληκτιστεί με κάποιον δόκιμο. Οι έρευνες των ανδρών του Λιμενικού για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου φαντάρου είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η αγωνία της οικογένειάς του έχει χτυπήσει «κόκκινο».Powered by WPeMatico