ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ…. Σε στεριά και θάλασσα… Δραματικές ώρες στο λιμάνι της Ραφήνας!

Δυστυχώς το πρώτο φώς της ημέρας θα δείξει το μέγεθος της τραγωδίας το οποίο θα είναι ανυπολόγιστο… Μιλάμε προφανώς για δεκάδες νεκρούς σε στεριά από την φωτιά και σε θάλασσα από πνιγμό, από ανθρώπους που προσπαθούσαν να σωθούν…
Στο λιμάνι της Ραφήνας…

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς τραυματιών είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο λιμάνι της Ραφήνας.
Με ιδιωτικά σκάφη αλλά και του λιμενικού, μεταφέρονται αυτή την ώρα άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που είχαν εγκλωβιστεί στις παραλίες από την μεγάλη φωτιά που έκαψε τα πάντα στο πέρασμα της.

Στο λιμάνι της Ραφήνας εξελίσσονται στιγμές από αρχαία τραγωδία, καθώς συγγενείς και φίλοι όλων όσων είχαν εγκλωβιστεί, έχουν μαζευτεί στους προβλήτες του λιμανιού και περιμένουν να ξαναδούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα ασθενοφόρα παραλαμβάνουν τους τραυματίες, ενώ όσοι είναι καλά στην υγεία τους πέφτουν στην αγκαλιά των αγαπημένων τους.

Στο λιμάνι της Ραφήνας βρίσκονται αυτή την ώρα ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Κατερίνα Αδαμοπούλου, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και ιατροί Γεράσιμος Βουδούρης και Κωνσταντίνος Μώρος.Powered by WPeMatico