Ο Πάνος Καμμένος «αυτοαποθεώνεται» μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Για του λόγου το αληθές, πληκτρολογήστε www.mod.mil.gr και… θα το διαπιστώσετε
Ο Λουδοβίκος ο 14ος βασίλευσε στη Γαλλία από το 1654 μέχρι το 1715. Έμεινε γνωστός στην ιστορία ως ο «βασιλιάς ήλιος» και από την φράση του «το Κράτος, είμαι εγώ» («L’ État, c’est moi»), η οποία περιέγραφε με… μαθηματική ακρίβεια την αυταρχική αντίληψη και πολιτική του απέναντι στο κράτος, αλλά και το λαό.
Ας… μεταφερθούμε, όμως, καμιά… τριακοσαριά χρόνια μπροστά, στο 2018. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εξήγγειλε τον εκσυγχρονισμό του Πολεμικού Ναυτικού. Προτού προλάβει, ωστόσο, να εκσυγχρονίσει το Πολεμικό Ναυτικό της χώρας μας, φαίνεται ότι πρόλαβε να βάλει ένα… χεράκι στο νέο «layout» της επίσημης ιστοσελίδας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Αρκεί λοιπόν να πληκτρολογήσει κανείς την ηλεκτρονική διεύθυνση www.mod.mil.gr και θα μεταφερθεί αυτομάτως στο νέο, ανανεωμένο ιστότοπο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Όσο όμως και αν «σκρολάρει» κανείς προς τα κάτω, φτάνοντας στο τέλος της σελίδας, δεν πρόκειται να γίνει «σοφότερος» όσον αφορά στις δραστηριότητες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, τη δομή και στελέχωσή τους, τα νέα, ενδεχομένως, οπλικά συστήματα ή άλλα τέτοια… πεζά, που, στο κάτω-κάτω, δεν ενδιαφέρουν και κανέναν.

Αντίθετα, ο χρήστης θα βρει κάθε πληροφορία σχετικά με τον Πάνο Καμμένο. Σε μια μοναδική, ηλεκτρονική «αυτοαποθέωση», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και οι δραστηριότητές τπυς καταλαμβάνουν την αρχική σελίδα απ’ άκρου εις άκρον.

Αξίζει να επισκεφθεί κανείς την ιστοσελίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για να διαπιστώσει πώς ακριβώς συνδέεται ο Λουδοβίκος ο 14ος με τον Πάνο Καμμένο. Ενδεχομένως, θα ανακαλύψει πώς έχουν περίπου την ίδια αντίληψη περί κράτους και εξουσίας…
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://www.mod.mil.gr/ypoyrgos-ethnikis-amynas-panos-kammenos

Powered by WPeMatico