«Ο ΠΑΟΚ συνήθως ήταν τσάτσος του Κόκκαλη!» Σάλος με ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού για τον «ΜΠΑΟΚ» την ΑΕΛ και τα «κλεμμένα πρωταθλήματα» – Λίγο μετά την «κατέβασε»

topontiki Αντιδράσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ προκάλεσε ανάρτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανού, στο Facebook, αναφορικά με τον ομάδα του Δικεφάλου.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Λουτσέσκου («Εμείς δεν κλέψαμε κανέναν, αυτοί έκλεψαν από μας»), υποστήριξε πως τα δύο πρωταθλήματα που έχει πάρει ο «ΜΠΑΟΚ» στο παρελθόν ήταν «κλεμμένα από την ΑΕΚ».
«Μιλώντας για Πρωταθλήματα, μια που οι γάβροι του Βορρά γκρινιάζουν, και αυτό του ’76, με τσαμπουκά, και του ’85 (με εντολή Κίμωνα για να πάρει ξανά τη Μακεδονία και τις εκλογές το ΠαΣοΚ..) τα πρωταθλήματα του ΜΠΑΟΚ κλεμμένα απ’ την ΑΕΚ ήταν! Όπως και της ΑΕΛ-τυρί το ’88, με τα ούρα του Τσίγκωφ και εντολή ΠΑΣΟΚ, όταν ο Βαλυράκης Άλλαξε τον Νόμο… Ψάξτε την Ιστορία… Όπως και από τα 22 του Γάβρου τα 4 τουλάχιστον ήταν κλεμμένα απ’ την ΑΕΚ. Ο ΜΠΑΟΚ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΊΚΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ… Συνήθως ήταν Τσάτσος του Κόκκαλη! Ή τα ξεχάσαμε αυτά;…», έγραψε.Powered by WPeMatico