Παιχνίδι της μοίρας! Κρητικός σκοτώθηκε στο ίδιο σημείο όπου είχε τρακάρει πριν από δύο χρόνια

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παιχνίδι της μοίρας! Κρητικός σκοτώθηκε στο ίδιο σημείο όπου είχε τρακάρει πριν από δύο χρόνια
❱❱ Το δεύτερο «ραντεβού» με τον θάνατο ήταν και το μοιραίο για έναν 35χρονο άνδρα από το χωριό Αγιος Σύλλας Ηρακλείου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή όταν έπεσε θύμα τροχαίου με το αυτοκίνητό του στη γέφυρα Μαλλάδων, στο ίδιο σημείο όπου είχε τρακάρει και πριν από δύο χρόνια!

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο άτυχος άνδρας είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Τρίτης και τα μέλη της οικογένειάς του ανησυχούσαν πως κάτι κακό του είχε συμβεί, αφού για ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής, ενώ όσες προσπάθειες και αν έκαναν για να τον εντοπίσουν απέβησαν άκαρπες.

Το καρτέρι του Χάρου

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο Χάρος τού είχε στήσει καρτέρι στο ίδιο σημείο.

Εκεί τον βρήκε νεκρό το απόγευμα της Τετάρτης ο ίδιος του ο αδελφός, ο οποίος τον αναζητούσε, και χρειάστηκε να επέμβουν άνδρες της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν το πτώμα του αδικοχαμένου οδηγού. Τις έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, που στέρησε τη ζωή στον 35χρονο άνδρα, έχουν αναλάβει οι αστυνομικές Αρχές, που προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο σχετικά με το πώς και το πότε ακριβώς συνέβη το δυστύχημα, ενώ ερευνούν και το ενδεχόμενο να υπήρξε εμπλοκή και άλλου αυτοκινήτου στο τραγικό τροχαίο.

Powered by WPeMatico