Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν! – Τι γίνεται με τον Γερμανό παιδόφιλο και δολοφόνο;

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν! Τι γίνεται με τον Γερμανό παιδόφιλο και δολοφόνο;

Ο δολοφόνος μικρών παιδιών και παιδόφιλος Martin Ney δεν φαίνεται να είναι ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Έγραψε σήμερα: «Ο γερμανός παιδόφιλος ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία τριών παιδιών και την σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων άλλων κατονομάστηκε από τον Βρετανικό Τύπο ως ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. Όμως, δεν είναι αυτός ο άνδρας που είναι στο μικροσκόπιο των Πορτογαλικών αρχών».

Σύμφωνα με την ευρείας κυκλοφορίας πορτογαλική εφημερίδα Correio da Manha, ο 48χρονος καταδικασμένος Γερμανός παιδόφιλος και δολοφόνος Martin Ney δεν είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Μαντλίν

Ο Γερμανός είχε ήδη εξεταστεί από τις πορτογαλικές αρχές για την υπόθεση της Μαντλίν αλλά αρνήθηκε κάθε ανάμειξή του.

Ο Ney είχε κατονομαστεί ως ύποπτος από τον πρώην ντετέκτιβ Goncalo Amaral. Έμοιαζε μάλιστα με τον άνδρα που κινείτο ύποπτα πριν την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν στις 3 Μαΐου του 2007, σύμφωνα με την DailyMirror.

Ο Γερμανός παιδόφιλος και δολοφόνος εργαζόταν για μια ευαγγελική εκκλησία σε ένα πρόγραμμα για άστεγους στην Πορτογαλία την εποχή που εξαφανίστηκε η Μαντλίν. Είχε ανακριθεί για την εξαφάνιση ενός αγοριού από την Γερμανία που εξαφανίστηκε από παραλία της Αλγκάρβε τον Ιούνιο του 1996 αλλά δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην επέτειο της μικρής Μαντλίν!

Μαντλίν εξαφάνιση

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην επέτειο της Μαντλίν μετά από δώδεκα χρόνια εξαφάνισης.. Οι πορτογαλικές αρχές αναφέρουν ότι υπάρχουν νέες εξελίξεις!

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007 ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία. Παρά το γεγονός ότι οι εισαγγελία δεν αποδέχθηκε πριν από λίγο καιρό το αίτημα για εξέταση νέων στοιχείων, η πορτογαλική εφημερίδα γράφει σήμερα ότι η αστυνομία ερευνά σημαντικές παραμέτρους σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. «Περισσότεροι επιθεωρητές της πορτογαλικής αστυνομίας εξετάζουν ένα νέο πρόσωπο που θεωρείται ύποπτο».

Σύμφωνα με την πορτογαλική αστυνομία, υπάρχουν νέα στοιχεία και ίσως νέος ύποπτος για την απαγωγή και την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. Σύμφωνα με την εφημερίδα Correio da Manha, δόθηκε η εντολή και τα μέσα για να ερευνηθεί ένα νέο σημαντικό στοιχείο και ένας νέος ύποπτος.

Γράφει ακόμα ότι η έρευνα γίνεται υπό άκρα μυστικότητα για το ποιος μπορεί να είναι ο νέος ύποπτος για την πιο διάσημη εξαφάνιση στον πλανήτη.

Οι αρχές της Πορτογαλίας δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τις πληροφορίες της εφημερίδας. Πάντως με αφορμή την σημερινή επέτειο της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν οι γονείς της ανακοίνωσαν ότι όσο ζουν θα συνεχίσουν να ψάχνουν το παιδί τους.

Στο μήνυμά τους τονίζουν ακόμα ότι πονάνε σκεπτόμενοι ότι η Μάντι θα έκλεινε σύντομα τα 16.

Μαντλίν εξαφάνιση