ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Νέο πλήγμα στον τουριστικό κλάδο: «Λουκέτο» τα μεσάνυχτα για γνωστή αεροπορική εταιρεία

 

 

Τελευταία πτήση σήμερα τα μεσάνυχτα για την κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας καθώς η αναζήτηση επενδυτών δεν είχε αίσιο τέλος.

Την ίδια ώρα, πηγές αναφέρουν ότι στα ταμεία της αεροπορικής έχουν μείνει μόλις 15 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις πληρωμές του προσωπικού.

Αποτέλεσμα εικόνας για αεροπορική εταιρεία Cobalt,

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης η Υπουργός Συγκοινωνιών Βασιλική Αναστασιάδου όσο και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου μεταβαίνουν στο Υπουργείο για να εκδώσουν σχετική ανακοίνωση για την πληροφόρηση του επιβατικού κοινού.

Γίνονται ήδη διευθετήσεις ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στη Κύπρο επιβάτες που βρίσκονται στο εξωτερικό αλλά και αν εξυπηρετηθούν ξένοι που είχαν αγοράσει εισιτήρια και είχαν προγραμματίσει αναχώρηση από τη Κύπρο με την Cobalt.

Η Cobalt στο μεταξύ έχει ζητήσει από την κυπριακή Αστυνομία επιτήρηση των γραφείων της στο αεροδρόμιο Λάρνακας φοβούμενη τυχόν επεισόδια από επιβάτες.

H Cobalt άρχισε την εμπορική της λειτουργία το 2016 και έχει δύο αεροσκάφη Α319 των 144 θέσεων έκαστο και τέσσερα αεροσκάφη τύπου Α320 των 156 θέσεων. Κατά τη φετινή χρονιά πετούσε σε 23 προορισμούς μεταξύ των οποίων η Αθήνα και άλλα ελληνικά αεροδρόμια.

Αποτέλεσμα εικόνας για αεροπορική εταιρεία Cobalt,