ΣΟΚ στο Βόλο: Συνελήφθη 80χρονος ιερέας για απόπειρα ασέλγειας σε 11χρονη με συναίνεση της μητέρας της

Κατηγορούμενη και η μητέρα γης 11χρονης για συνέργεια…

Δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι έτρεξαν την έρευνα και τελικώς συνέλαβαν έναν 80χρονο ιερέα και μία 30χρονη μητέρα από την Βουλγαρία

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 30χρονη Βουλγάρα, για την οποία εξετάζεται εάν βρισκόταν ερωτικά με τον 80χρονο ιερέα, έναντι αμοιβής, ήρθε σε συμφωνία με τον 80χρονο να τον αφήνει να βρίσκεται με την κόρη της και να την αγγίζει έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες, το απογευμα της Παρασκευής η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ενήργησε αστραπιαία, με έναν αστυνομικό να παρακολουθεί τον 80χρονο, την 30χρονη και την 11χρονη κόρη της στο κέντρο του Βόλου. Αφού τους είδε να αγοράζουν από κατάστημα pet shop κάποιο κατοικίδιο, γρήγορα διαπίστωσε ότι η 30χρονη αποχώρησε αφήνοντας μόνο το 11χρονο κορίτσι με τον 80χρονο, ο οποίος μαζί με το κορίτσι κατευθύνθηκαν σε Ι.Χ., μπήκαν μέσα και ξεκίνησαν για τον άγνωστο προορισμό τους.

Άμεσα στην Υπηρεσία σήμανε συναγερμός, αφού ο 80χρονος κατευθύνονταν στην παραλία του Αναύρου. Μόλις στο σημείο έφτασαν οι ενισχύσεις, ο 80χρονος προτού προλάβει να κάνει οτιδήποτε, συνελήφθη, αντιμετωπίζοντας πλέον την σχηματισθείσα δικογραφία, ομοίως με την μητέρα της 11χρονης η οποία κατηγορείται για συνέργεια.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο 80χρονος έχει οικογένεια και βρίσκεται για άγνωστο λόγο σε επ’ άοριστον αργία από την Μητρόπολλη Δημητριάδος.

ΠΗΓΗ

Powered by WPeMatico