Στις 6 σήμερα το απόγευμα ΛΗΓΕΙ το ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ των Αμερικάνων στην τουρκία…!!! Θα χρησιμοποιηθούν τα F-22 RAPTOR που βρίσκονται στην Λάρισα…;;;

Το τελεσίγραφο του Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ο ίδιος ο Ερντογάν μιλώντας σε υποστηρικτές του στην Ριζούντα της Μαύρης Θάλασσας. Απευθυνόμενος στο πλήθος τόνισε: Θέλουν να απελευθερώσουμε μέχρι αύριο στις 6 μμ (σσ. σήμερα) το απόγευμα τον Μπράνσον με απειλές», ανέφερε.
Η κλιμάκωση της έντασης φτάσει σε επικίνδυνη τροχιά, καθώς η ρήξη μεταξύ των δυο χωρών δεν έχει αφήσει αλώβητη την Τουρκία, η οικονομία της οποίας βρίσκεται σε αδιέξοδο, με την τουρκική λίρα να πέφτει διαρκώς έναντι του δολαρίου και τους επιβαλλόμενους δασμούς του Τραμ στις εισαγωγές τουρκικού αλουμινίου και χάλυβα να καθιστά δυσκολότερη την πρόσβαση επιχειρήσεων στην αμερικανική αγορά.

Σύμφωνα με τη Hurriyet, Αμερικανοί αξιωματούχοι είχαν διαμηνύσει από τις 8 Αυγούστου, σε κορυφαίους Τούρκους υπουργούς κατά τη διάρκεια συνομιλιών στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι σε περίπτωση που δεν απελευθερωθεί ο Μπράνσον, οι ΗΠΑ θα προχωρήσουν σε κυρώσεις. Να σημειωθεί ότι η εκπρόσωπος Χέδερ Νάουερτ είχε αναφέρει την Πέμπτη, μάλιστα, σε συνέντευξη Τύπου, ότι η αμερικανική πλευρά ξεκαθάρισε στην Άγκυρα ότι ο Μπράνσον πρέπει να επιστρέψει στη χώρα.

Άραγε τα F-22 RAPTOR που βρίσκονται στην Λάρισα και τα οποία απλά θα στάθμευαν εκεί, αλλά παραμένουν τελικά για «τοπική εκπαίδευση» θα παίξουν κάποιον ρόλο σε αυτές τις «κυρώσεις» ή «αντίποινα» των αμερικάνων στην τουρκία;
Powered by WPeMatico