Στόχος να ρυθμίσει τα Ban, ύψους 1,2 εκ. ευρώ!

goulielmos

Με στόχο να ρυθμίσει οφειλές ύψους 1.2 εκ. ευρώ μόνο σε έξι παίκτες και να μπορέσει έτσι να άρει τα ban, δηλαδή τις απαγορεύσεις μεταγραφών από τη FIBA, προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γουλιέλμος. Μάλιστα επιθυμία είναι να ξεκαθαρίσει γρήγορα το τοπίο ώστε να ξέρει η ομάδα πως θα κινηθεί για να φτιάξει το ρόστερ της νέας σεζόν. Το ζήτημα θα μπορούσε να είναι που θα βρεθούν τα χρήματα, αλλά από τη στιγμή που γίνεται η κίνηση, σημαίνει πως οι πόροι έχουν εξασφαλιστεί.

Είναι μια διαδικασία αρκετά δύσκολη, καθώς οι οφειλές προς τους Βασίλη Καββαδά, Ντέβιν Μαρμπλ, Μάικλ Τζένκινς, Έρικ Μπάκνερ, Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και Βίκτορ Σανικίτζε ξεπερνάει κατά πολύ το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Θα πρέπει να πληρωθούν άμεσα οι παίκτες προκαταβολές των οφειλών και φυσικά να συναινέσουν και σε ποσοστό “κουρέματος” από τα ποσά που έχουν επιδικαστεί από τη FIBA, τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι πιο μεγάλα από τα δεδουλευμένα των παικτών, διότι πολύ απλά ο Άρης δεν εκπροσωπήθηκε νομικά ποτέ σε καμία υπόθεση στη FIBA.

Μέσα στη βδομάδα εφόσον οι παίκτες ενημερωθούν για τις προτάσεις διακανονισμών η ΚΑΕ θα πρέπει να είναι έτοιμη και για να πληρώσει, αν και εφόσον γίνουν αποδεκτές και να προχωρήσει σε εναλλακτικό πλάνο, αν οι προτάσεις δεν γίνουν αποδεκτές.

Σε αυτό το σενάριο ή προχωράει την διαπραγμάτευση μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία ή αφήνει στην άκρη τις υποθέσεις και στρέφει την προσοχή της στην περιορισμένη αγορά για την απόκτηση παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα. Πηγή: pressaris.gr

Powered by WPeMatico